Sådan køber du cedertræ

October 4

Cedar er en træ bruges almindeligvis i opførelse af toiletter, dæk og udendørs projekter. Cedar er naturligt resistente over for vejr og insektangreb. Hvis du har et projekt, der opfordrer til cedar, overveje et par ting før du køber træ. Køb cedertræ er ligesom alle andre Køb - når du ved hvad du skal bruge og hvad der er tilgængeligt, vil du være mere tilbøjelige til at foretage en smart køb.

Instruktioner

•Decide hvad cedar vil blive brugt til. Lav en liste over hvilke egenskaber du har brug for fra cedertræ. Vil du have det til at se fejlfri? Vil du male eller bejdse det? Skal det bruges til en indersiden eller ydersiden projekt? Besvare et par spørgsmål vil hjælpe dig gøre en bedre beslutning, når du køber dit træ.

•Indstil hvilken klasse af cedertræ du ønsker. Cedar hjerte-grade tømmer vil være mere fejlfri i udseende, mens knudret grade cedertræ er mere tilbøjelige til at have fejl og knob. Hjerte-grade tømmer også har mere naturlige olier og modstår insektangreb. Enten grade kan være smukt, men kan ikke passe til dine behov.

•Find lige bestyrelser. Det er vigtigt at være kræsne, når de køber tømmer. Vælge nævn, der er så lige som muligt. Dette vil gøre projektet gå glattere. Undgå warped bestyrelser ved at holde dem på slutningen og kigge lige ned i bestyrelsen. Hvis de ser skævt til dig, er de sandsynligvis. Inspicere hver bord før du køber.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com