Sådan køber du dæmpbar LED pærer

February 27

Sådan køber du dæmpbar LED pærer

Light - Emitting Diode (LED) pærer er en relativt ny teknologi i belysningsindustrien. De betragtes som en grøn teknologi, og kræver meget mindre energi end traditionelle typer af løg. En af de vigtigste kritikpunkter af disse pærer til dette punkt har været deres fattige kompatibilitet med lysdæmper switche. Mens stort set alle LED pære kan bruges i mest dæmpbare inventar, fører den grundlæggende teknologi bag disse pærer til dårlig kontrol over lys niveauer. Heldigvis, de nyeste LED pærer er helt dæmpes, og tilbyder langt mere alsidighed end ældre modeller.

Instruktioner

•Understand begrænsninger af LED pærer. Den traditionelle LED pære er ikke designet til dæmpning. Når de placeres i en dæmpbar armatur, vil pæren har nogle dimming kapaciteter, der generelt udføres bedst i øvre og lavere 10 procent af lys niveauer. Hvis du ønsker at nyde fordelene ved en LED, og kræver kun en begrænset dimming udvalg (for eksempel, lyset er enten fuld eller fuld lysstyrke, eller det er på minimum lysstyrke, hos ikke valgmuligheder i mellem), så alle LED pære vil arbejde.

•Explore den amerikanske Energy Star belysning partnere (Se ressourcer til et link). Denne liste indeholder LED pære og armatur fabrikanter, der er blevet certificeret til at opfylde Energy Star-standarder. Som en del af disse standarder, alle LED armaturer, der tilbydes af disse partnere skal dæmpes. Hver af disse producenter tilbyder også passende pærer for at maksimere dimming udvalg samtidig minimere energiforbruget.

•Review pærer, der tilbydes af jorden LED (Se ressourcer). Dette selskab var først til at tilbyde en komplet serie af LED pærer, der er fuldt dæmpbare. Deres linje af Lumi Vælg pærer kan dæmpes fra 100 procent til nul og kan også indstilles på en værdi i mellem.

•Vælg den korrekte LED pære basistype. For eksempel, har den traditionelle glødepære pære anvendes i de fleste hjem applikationer en standard størrelse base kendt som en "Type A base." Pærer anvendes i loft fans, lamper eller oversvømmelse lys kan have baser i mange forskellige størrelser og udformninger. Når du foretager dit køb, skal du angive den relevante base design. For mere information om dette emne, anmeld Lumi Vælg hjemmeside findes i afsnittet ressourcer.

•Sammenligning lysstyrke niveauer omhyggeligt. Mange husejere er vant til at købe pærer baseret på wattager. På grund af forskellen i lyseffekten mellem lysdioder og andre typer af pærer, bør LED pærer købes baseret på deres lyseffekt, målt i lumen. Dette er en vigtig overvejelse ved at købe disse pærer, som en 9 watt LED pære kan producere de samme lys niveauer som en 70 watt glødepære.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com