Sådan køber du de bedste træpiller til en Pellet komfur

June 15

Sådan køber du de bedste træpiller til en Pellet komfur

Hvis du bor i et koldt vinterklima, har du sikkert hørt, at pilleovne er i høj efterspørgsel i år. Hvis du har besluttet at foretage ændringen til pellet komfur varme, så skal du vide lidt om kloge træpiller køb. Denne artikel vil hjælpe dig med at undgå overbetale eller købe deklasserede pellets.

Instruktioner

•Indstil op din pellet komfur så at det fungerer korrekt.

Hvis du vil have det installeret, kalde på en professionel, der har specialiseret sig i træ pellet komfur installationer. De bliver ordentligt lufte komfuret, således at du kan sikkert brænde træpiller hele vinteren til at opvarme dit hjem.

•Find ud hvis der er nogen anbefalinger på brændstof fra virksomheden.

Rådføre sig med din træ pellet komfurs producent til at bestemme, hvis de gør nogen anbefalinger om, hvilken type af pellets til at bruge. Hver komfur brænder forskelligt. Også foretage et opkald til den butik hvor du købte komfuret, hvis det er muligt. Erfarne salgspersonale kan fortælle dig hvilke mærker har arbejdet bedst i fortiden med din særlige komfur mærke og model.

•Calculate hvor mange tasker du får brug for sæsonen.

Du kan købe piller af posen eller ton. Da de fleste ovne brænder ca en pose om dagen i vinterhalvåret, er det almindeligt for folk at forhånd købe deres pellets på forhånd således at de ikke behøver at holde kørende til at få mere brændstof.

Spørg sælgeren eller tidligere ejer hvor meget ovnen brænder pr. dag i løbet af vinteren.

Derefter, ved hjælp af pad og papir, beregne hvor mange poser af pellets du bliver nødt til at gøre det gennem sæsonen. De fleste mennesker vil have poser leveres på en palle, men hvis du har en lastbil og ønsker at undgå en levering afgift så du kan hente dem op selv med en lastbil eller lejet U-Haul. Omkostningerne ved levering varierer baseret på din nærhed til lagerstedet, men omkostningerne i gennemsnit $50-$75 til det første ton, og $25 for hvert ekstra ton.

•Find bedst priser for træpiller du har brug for.

Ejendomskøb i mængde normalt giver dig en rabat de pr. pose pris. Ved hjælp af internettet, søge ved hjælp af søgeord som "træpiller" og navnet på dit nærmeste by og stat. Dette vil give dig et udvalg af træpillefyr kreditorer, der er i nærheden.

Derefter få på telefonen og begynde at ringe! Tale med leverandøren over telefonen er bedre fordi du kan forklare eventuelle usædvanlige opbevaring eller levering situationer, hvis du vælger at få det leveret.

På dette tidspunkt, skal du oprette en liste, så du kan nemt sammenligne hver leverandør priser. Listen skal omfatte navnet på leverandøren og deres telefonnummer, hvilke mærker af pellets de sælger, uanset om de er løvtræ eller nåletræ pellets, hvad den bedste pris er den mængde, du har brug for, hvis de kører nogen form for særlige promotions for ordrer, der er større end dit, og hvad forsendelsesomkostninger er. Hvis du ikke ønsker at gemme piller i dit hjem, vil nogle steder gemme dem for dig og leverer dem til dig, som du bruger dem. Hvis dette er vigtigt for dig, skal du tilføje det til din sammenligning notering.

Sammenlign oplysningerne i sammenligning notering at se hvilken leverandør tilbyder det bedste tilbud. Når du bestemme den bedste pris, cirkel mærker af pellets du vil købe.

•Før foretager alle indkøb, forskning mærke af pellets.

Medmindre mærket er den, der blev anbefalet af producenten af komfur sælger, gøre nogle lektier på mærket før du køber.

Ved hjælp af internettet, forskning tilladt af pellets, der er involveret i din "bedste deal". Der er mange fora, steder og saglig information om videnskabelige data fra hvert mærke. Dette vil omfatte data om hvor meget aske er efterladt efter brænding, hvordan varmt pellets brænde, osv.

Forpakket din pellets med tillid!

Når du ved, at du får en retfærdig aftale, købe dem! Pellets er i høj efterspørgsel nu, og mange leverandører har problemer med at sikre pellets til at sælge. Når du finder, hvad du vil, købe det, så du er låst med pellets til vinteren. Derefter slap af, og Nyd den toasty komfort af en varm hjem!

Tips & advarsler

  • Gøre din forskning for at være sikker på, du får en fair pris for pellets og levering.
  • Spørg hvis der er nogen skjulte gebyrer.
  • Bekræfte skriftligt om muligt den nøjagtige mærke af pellets, som du vil modtage.
  • Pre-buy pellets i foråret eller sommeren for det følgende år. Du vil få bedre priser i løbet af lavsæsonen.
  • Spare penge ved at leje en U-Haul hos en nabo og picking up din pellets. Opdeling af omkostningerne ved UHaul er nok mindre end leveringsomkostningerne.
  • Købe mere normalt indebærer en omkostningsbesparelser. Spørg leverandøren for en del af større mængder.
  • Ikke få fanget i frygten taktik nogle leverandører kan bruge til at forsøge at få dig til at købe nu - nogle gange priserne er oppustet.
  • Ikke betaler for meget for pellets - Læs fora online for at se hvad andre betaler.
  • Undgå at bruge substandard pellets. Det kan skade din brændeovn.
  • Oprette en tør plads til din pellets. Våd pellets uden for (selv overdækket) vil ikke brænde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com