Sådan køber du den bedste elektriske ryger til den bedste pris

December 11

Electric rygere er sikker, nem at bruge apparater beregnet på rygning kød. Electric rygere er uløseligt sikrere end åben flamme eller trækul-stil rygere, og er fremstillet med en bred vifte af funktioner. Nogle purister, men hævder, at det kød, røget i electric rygere ikke er tilstrækkeligt brunet og ikke give den samme grad af smokiness som traditionelle BBQ trækul eller træ rygere. Forsøger at finde den bedste elektriske ryger til den bedste pris kan være en udfordring, får alle modeller på markedet i dag, men det kan gøres, hvis du foretager en omhyggelig sammenligning shopping.

Overveje, hvilke fødevarer, du planlægger at røg

Det første skridt i at købe den rigtige ryger, for du tænker på hvilke fødevarer du planlægger at ryge. Hvis du planlægger at ryge hele briskets eller fuld racks af ribben, du naturligvis har brug for en større ryger. Hvis du planlægger at kolde røg fødevarer som fisk eller gøre jerky, skal du købe en ryger designet til kolde rygning.

Funktioner, du ønsker i din elektrisk ryger

En af de mest populære funktioner i electric rygere er, at du kan bare "sæt og gå." Det vil sige, du kan bare sætte kødet i ryger, indstillet temperatur og timer, og vende tilbage til at få det timer senere når kødet er røget. Dog bør termostater og timing cyklusser er betydeligt mindre pålidelige i nogle af de billigere modeller af rygere, så hvis du planlægger at ryge dyre fisk og skaldyr eller prime udskæringer af oksekød på en regelmæssig basis, du overveje at investere i en højere ende elektrisk ryger. Også huske på at visse fødevarer såsom fisk, ost og rykvis skal være kolde-røget så lavt som 50-60 grader F og kun top-of-the-line-modeller kan gøre.

Sammenligning Shopping

Den eneste måde til virkelig at være sikker på, at du får den bedste elektriske ryger til den bedste pris er grundigt sammenligning shop. Electric rygere range i pris fra så lidt som $40-$50 for grundlæggende modeller til $600 eller mere for high-end rygere. Den første ting at gøre er at få en fornemmelse for forskellige modeller og stilarter til rådighed af comparison-shopping online. Lav en liste over de laveste priser finder du til specifikke modeller, du er interesseret i. Så er du klar til at gå tage et kig på modellerne i din lokale hjem og haven butik.

Køb din ryger

Tage din liste over de laveste priser for electric rygere på nettet og bruge det til at sammenligne priser på din lokale hjem og haven forhandler. Kontroller, at du sammenligner de nøjagtige samme modeller med de samme funktioner. Vær ikke genert over at påpege betydelige prisforskelle til sælgeren. Nogle større detail operationer kan være villige til at matche de lavere pris du har fundet på internettet. Hvis du bestiller din ryger fra en Web-baseret forhandler, forvente at vente mindst en uge til levering.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har planer om at eje en grill vælge en multi-tasking elektrisk ryger som Brinkman

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com