Sådan køber du den bedste Poseløs støvsuger

July 5

Sådan køber du den bedste Poseløs støvsuger

Hvis du er i markedet for en ny støvsuger, kan du være interesseret i at kontrollere ud de poseløse indstillinger, der er tilgængelige, hvis du ikke har haft en allerede. De har fået virkelig populær i de seneste år og for det meste arbejde meget godt. En væsentlig fordel er, at du ikke behøver at købe poser længere. Chance er du vil finde den bedste Poseløs støvsuger for dine penge - Læs om at lære hvordan!

Instruktioner

• ~ Beslutte, hvad du skal bruge ~

Med ethvert køb er det altid et vigtigt skridt. Gøre nogle indledende forskning for at se, hvad omkostningerne kan være og derefter beslutte, hvad du har råd til at bruge.

• ~ Opmærksomme på filtreringssystemet ~

Dette er et meget vigtigt skridt i at finde den bedste Poseløs støvsuger. Ideelt, du ønsker en med et HEPA filter. En true HEPA-filter fjerner næsten alle af de luftbårne partikler og vil hjælpe med luftkvalitet i dit hjem. Hvilken slags filtreringssystem det tomrum, der ser du vil have en indvirkning på den samlede pris, så vær parat til at betale mere for en med et HEPA filter.

• ~ Ser på ledningen længde ~

Hvis du nogensinde har købt en støvsuger med alt for mindre end en ledning, ved du hvad en problemfri rengøring dit tæppe kan være. De fleste er samme længde disse dage, men det betaler sig at kontrollere, især hvis du har store værelser, som du vil støvsugning.

• ~ Tror om den vedhæftede filer, du skal bruge ~

Er du planlægger at bruge din vakuum til at rense trapper? Har du hårde gulve, som du gerne vil bruge din poseløse støvsuger til at rengøre? Hvis så de vedhæftede filer, der følger med din enhed skal være vigtigt for dig.

• ~ Tjekke den sugeeffekt ~

Den bedste Poseløs støvsuger vil have en sugestyrke på mindst 100 luft watt. Størrelsen af motoren er vigtige, men sugestyrke, som er målt i luft watt er faktisk vigtigere, så være meget opmærksomme på det!

• ~ Kontrollere støjniveauet ~

Gamle støvsugere var virkelig højt, men det behøver ikke at være tilfældet længere. Kig efter et tomrum, der har en decibel niveau omkring 70.

• ~ Kigge efter kant rengøring ~

Den bedste Poseløs støvsuger gonna tilbyde kant rengøring, fordi der er ikke noget mere irriterende end at få dine tæpper, pæn og ren, kun at indse, at der er et lille område omkring kanten af hvert værelse hvor støv og snavs samler.

• ~ Læses forbrugerrapporter og/eller Review ~

En af de bedste måder at få mere at vide om hvad poseløse støvsugere er gode er at læse anmeldelser skrevet af mennesker, der har brugt dem eller til at kontrollere Consumer Reports for deres ratings.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan få den bedste Poseløs støvsuger til en pris du har råd, prøv at vente på et salg, så dine penge vil gå længere!

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com