Sådan køber du den bedste vaskemaskine

October 16

Sådan køber du den bedste vaskemaskine

Hvis din vaskemaskine er på det er sidste ben, det er tid til at begynde at lede efter en ny maskine. Der er masser af forskellige mærker og modeller på markedet, og hvis du ikke har købt en i de seneste år, vil du finde, at tingene har ændret sig meget siden dit sidste køb. Hvad du ønsker, er den bedste vaskemaskine til den bedste mulige pris. Der er et par ting, du bør vide, før du punger ud med en masse penge. Læs videre for at lære hvordan man købe de bedste vaskemaskine for dig!

Instruktioner

• ~ Indstille dit Budget ~

Du kan tilbringe et par hundrede eller du kan tilbringe et par tusinde på en ny vaskemaskine. Det er klogt at vide, hvad du har råd til at bruge inden du begynde shopping.

• ~ Kontrollere energi stjerneklassifikationer ~

Det er helt muligvis det vigtigste skridt. Alle apparater har nu energy star ratings og den bedste vaskemaskine vil have en god bedømmelse - hvilket betyder at den bruger energi effektivt. At vælge en maskine, der har lavt energi forbrug vil spare dig en masse penge i det lange løb og er værd lidt ekstra penge op foran.

• ~ Check hvor meget plads du har ~

Vaskemaskiner kommer i forskellige størrelser, så du ønsker at måle pladsen, du har til rådighed. Der er intet værre end at finde den perfekte element og derefter at indse, at det ikke vil passe ind i din plads!

• ~ Beslutte på et Front-Load eller Top-Load maskine ~

Front-Load maskiner har fået meget populære i de seneste år, men de er ikke uden deres problemer. Dit budget kan spille en rolle i denne beslutning, da front-loading maskiner er typisk dyrere.

• ~ Betale opmærksomhed til funktioner ~

De funktioner, som du ønsker/behov vil blive påvirket af typen af vask, som du gør. Nogle maskiner, front loading nu har damp cyklusser. Dette er muligvis den bedste vask for dig hvis du vaske en masse tøj, kjole. Hvis du er en jeans og t-shirt person, ville det sandsynligvis være spild af dine penge. Tænke over, hvad du vasker det meste af tiden og vælge dine funktioner i overensstemmelse hermed.

• ~ Kontrollere støjniveauet ~

De fleste vaskemaskiner vil blive bedømt for støj. Hvis du har en separat vaskerum, det kan ikke være det, vigtigt, men hvis din vaskeri område er tæt på en levende område, du absolut ønsker at vælge en stille maskine.

• ~ Check Consumer Reports eller læse anmeldelser Online ~

En vigtig del af at vælge den bedste vaskemaskine læsning klassifikationer, som er blevet offentliggjort af velanskrevne kilder, såsom forbrugerrapporter. Det er også en god idé at læse anmeldelser af kunder, der har brugt den maskine, som du er interesseret i at købe.

• ~ Vente på et salg ~

Mange gange forhandlere vil have alle deres større apparater 10-20% off. Hvis du kan vente med at købe din maskine, indtil du kan få et godt tilbud. Du kan også overveje at købe et gulv model til en rigtig god pris.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com