Sådan køber du drypper stearinlys

December 21

Du kan have stoppet at se dem efter 1970 ' erne i folks stuer, men drop stearinlys er stadig tilgængelige. Ifølge firmaet Woodstock stearinlys omtales drop stearinlys også som Chianti flaske stearinlys på grund af traditionen for at bruge Chianti flasker som lysestager i restauranter. Uanset hvad du vælger at kalde dem, nogle interessante nyskabelser gennem årene har skabt en endnu bredere vifte af drop stearinlys typer at vælge imellem, giver flere muligheder for udsmykning.

Instruktioner

Trin for at finde de perfekte drop stearinlys

•Søge på internettet. Google-søgninger for drop stearinlys opdrage en bred vifte af store og små distributører. Kontroller, at du søger under udtrykket Chianti flaske stearinlys samt. Søg mere bredt til stearinlys distributører, da de ofte bærer drop stearinlys for. Kigge efter en sektion for at søge på webstedet for drop stearinlys, specielt når du finde stearinlys virksomheder, der synes at have en bred vifte af stearinlys på lager. Også søge nyhed butikker og håndværk leverandører.

•Decide som type drop stearinlys vil fylde din dekorative behov. Til en Halloween fest, kan du prøve drop stearinlys, der er hvide, men synes at bløde røde. Købe drop stearinlys i sort / lys reaktive farver, hvis du har sort lys i din stue. Hvis du ønsker din drop stearinlys til at ændre farver, mens de brænder, Køb stearinlys, der drypper i et væld af farver, så de smelter. Købe sæt af forskelligt farvede individuelle stearinlys, hvis du kan lide den effekt skabt af lagdeling større stykker af flerfarvede voks.

•Comparison butikken til at finde den bedste pris for din drop stearinlys. Husk at sammenligne forsendelsesomkostninger, hvis du køber online, fordi de tilføjede omkostninger kan få ganske pebret. Før du køber, forsøge at finde en distributør, der tilbyder en aftale om forsendelse. Når man sammenligner omkostninger, Sørg for at medregne de ekstra omkostninger, du bliver nødt til at bruge på shipping kontra købe fra en lokal forhandler.

Tips & advarsler

  • Gamle vinflasker gør en fremragende og attraktive lysestage til din drop stearinlys.
  • Efterlad aldrig tændt stearinlys uden opsyn.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com