Sådan køber du en afkalker

September 29

En afkalker er en gavnlig lille apparat, der kan hjælpe med at slippe din hårdt vand af uønskede mineraler, der efterlade et restprodukt, oprette omfanget oprustning i rør og har andre ubehagelige bivirkninger. Men hvis du aldrig har ejet en afkalker før eller er utilfredse med den, du har nu, at kende de rigtige form at købe kan være en vanskelig opgave. Brug disse retningslinjer, når du køber din nye afkalker.

Instruktioner

•Tag i betragtning af antallet af personer i din husstand. Størrelsen af din husstand, og dermed antallet af gallons af vand bliver brugt hver dag, vil bestemme størrelsen af afkalker du har brug for.

•Look for en skyllemiddel, der vil arbejde for dit niveau af vandets hårdhed. Hvis du ikke kender dit vand hårdhed niveau så få det testet på en lab.

•Indstil din husstand minimum skyllemiddel kapacitet. Dette er dagligt hårdhed skal fjernes (Se afsnittet Tips til beregning af dette nummer) ganget med antallet dage du ønsker at gå uden skyllemiddel regenererende (normalt 2 eller 3).

•Decide om du har brug for din afkalker til fjerne jern, da ikke alle blødgørere vil fjerne enhver form for jern. Igen, hvis det er noget du er usikker på, har din vand testet af en lokal laboratorium.

•Kontrollér størrelsen af din vandforsyning linje forud for at købe en ny afkalker, især hvis dit hjem er relativt nyt. Hvis din vigtigste vandforsyning linje er en tomme eller større derefter skal du en højere flow ventil på din afkalker.

•Vælg en skyllemiddel baseret på hvad styrer regenerering. Nogle enheder er styret af en timer, men ikke højde for usædvanligt højt forbrug satser og regenerere om gør, så er nødvendige eller ej. Efterspørgslen-initierede regenerering enheder kompensere for disse problemer og regenerere når det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Beregn dit samlede daglige vand behøver ved at multiplicere antallet af mennesker i dit hus med det gennemsnitlige antal gallon anvendes pr. person dagligt, hvilket er omkring 80. Multiplicer at antallet af kerner per gallon af hårdhed i dit vand at få en idé om hvor meget hårdhed din skyllemiddel bliver nødt til at fjerne på en daglig basis.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com