Sådan køber du en alarm

February 6

Hvis vi skal vågne op, skulle vi gøre det med stil? Hvorfor være sprængt ind i glemsel af en uvenlig støj når sådanne blidere måder velkommen om morgenen? Der er nok forskellige slags alarm ure der passer til hver type sovekabine, så vågne op og gå på indkøb for et vækkeur, du ikke vil væmmes.

Instruktioner

Elektriske vækkeure

•Prøv eSmart digitalt vækkeur med smart sæt funktion. Dette ur kommer forudindstillede med den korrekte tid--bare vælge tidszonen. Brug med et lithium batteri og du vil ikke miste nogen søvn hvis der er en strømafbrydelse. En fiks funktion er den dual alarm indstilling, så du kan indstille en anden tid til weekend snoozing. Bered dig for en skinger alarm dog.

•Få fancy med Hammacher Schlemmer fredelig Progression vækkeur. Dette ur kombinerer en gradvis forøgelse af lys med aromaterapi perler til en naturlig vågne oplevelse.

•Prøv RCA'S AM / FM Dual vækkeur, der lader dig nap overalt fra 10 minutter til 2 timer. En anden funktion er en Graduwake alarm, der bliver gradvist højere. En anden ur af RCA, CD Clock Radio tilbyder også lokale vejr, TV-stationer og særlige naptime indstillinger.

Andre typer af vækkeure

•Vælg en traditionel vind-up bell vækkeur hvis du ikke kan lide udseendet af en elektrisk alarm. Vind-up ure aldrig gå ud af stil, ser godt ud på en natbord og tager ikke så meget plads som en elektrisk model. Søger en klassisk tidtager på gaver til professionelle hjemmeside for Bulova Bellman vind-up Bell vækkeur (Se nedenstående ressourcer).

•Ansigt vintage med en antik vind-up vækkeur, tilgængelig på vækkeure Online (Se nedenstående ressourcer).

•Don't stole på hotelpersonale til at vække dig, når du rejser; i stedet, bære din egen rejse vækkeur som den pålidelige II rejse vækkeur af Seiko.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com