Sådan køber du en Faux pejs

June 7

Sådan køber du en Faux pejs

Pejse tilføje et niveau af komfort og stemning til ethvert rum. I mange hjem, dog kan installation af en traditionel pejs være overvældende og omkostningseffektivt uoverkommelige. I stedet, mange mennesker vælger at købe en faux pejs, som kan skabe den samme stemning. Men beslutter hvad type eller model for at vælge kan være en vanskelig proces, hvis du ikke ved, hvad de kan forvente.

Instruktioner

•Decide hvis du ønsker at gøre dit køb i butikken eller online. Købe en faux pejs fra en detailbutik kan give dig fordelen af at se den nøjagtige punkt før du foretager et køb. Købe en online kan spare penge, selvom du kan have yderligere omkostninger og problemer, øget såsom shipping gebyrer, hjem montage og selvstændig.

•Indstil hvor du vil placere den faux pejs i dit hjem. Måle den tilgængelige plads og overveje stil, møbler og farve af rummet. Også finde ud af hvor meget du er villig til at bruge. Dette vil hjælpe dig med at vælge den faux pejs, der vil føle som om det er en del af rummet og ikke et supplement.

•Vælg hjørne pejs hvis pladsen er begrænset. I mindre boliger, condominiums, byboliger og lejligheder kan plads være på en præmie.

•Vælg typen af faux pejs. Nogle af de tilgængelige indstillinger er direkte aftræk, ventless, dekorative eller elektrisk. Hver type indebærer forskellige installationsmetoder, fordele og ulemper. Direkte aftræk pejse er bedst i et hus, fordi de indebærer installation af en ventilation tube at sende skadelige dampe uden for hjemmet. Ventless pejse behøver ikke ventilation rør, men der er bekymringer om produktionen af kulilte, hvis ikke korrekt installeret. Dekorative eller elektriske pejse er ideel til lejlighed eller boligejer, fordi de stikket i væggen, ikke producerer skadelige dampe, kan flyttes til ethvert rum og kræver ikke træ, brændsel eller naturgas.

Respektive salg associere for at besvare spørgsmål vedrørende levering, montage og muligheder og gebyrer. Hvis bestilling et faux pejs online, email hvilken som helst spørgsmål skal du virksomheden forud for afgivelse af din ordre.

Tips & advarsler

  • Ventless pejse kan producere kulilte og overskydende fugt, hvis ikke installeret korrekt. Også, de er forbudt i nogle stater og du bliver nødt til at tjekke reglerne. Hvis dette er et problem, overveje at købe en elektrisk pejs i stedet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com