Sådan køber du en Futon madras

December 17

Futon er kommet langt i de sidste fyrre år, men den traditionelle 100% bomuld futon madras er stadig en favorit blandt universitetsstuderende og "boligareal berøvet." Der er nu mange forskellige typer af futon madrasser til rådighed, så du bør vide, hvad du leder efter, før du køber.

Instruktioner

•Undersøg futon madras ramme. En typisk futon er en bi-fold stil, der går fra en lodret position til en flad sove position og madrassen er omtrent samme størrelse som en fuld størrelse seng. Der er også trefalsede og platform futons og futons kommer nu i single, twin, fuld, dronning og endda kingsize-madras størrelser.

•Decide hvor meget denne futon vil blive brugt og hvordan det skal bruges til at hjælpe dig med at indstille et budget. Hvis futon skal kun bruges lejlighedsvis til overnattende gæster, en standard futon madras burde være nok. Men hvis denne futon madras vil være, hvor nogen sover hver aften, investere i en tykkere, højere kvalitet madras.

•Find ud af, hvilken type madras påfyldning fungerer bedst til dine behov.Du har brug for en madras, der er mindst seks inches tyk og tykkere, hvis det vil være din primære sofa eller seng. Futon madrasser er fyldt med en række materialer, herunder bomuld, uld, polyester, forskellige typer af skum, innerspring og hybrid materialer. Hvert materiale tilbyder forskellige fordele og ulemper.

•Vælg en tykkere skumkerne med bomuld polyester blanding af pladevat hvis denne futon madras vil blive en seng på en regelmæssig basis. Denne indstilling giver en komfortabel sove for de fleste mennesker og denne madras vil folde godt uden sagging og rumme op godt til hverdagsbrug.

Forpakket en innerspring futon madras hvis du sove primært på futon og ønsker den nærmeste oplevelse til en traditionel seng, der kan give en futon. Dette er en meget dyrere løsning, men godt, hvis du har brug for ekstra støtte. En uld futon madras er også en dyrere, men meget komfortable indstilling til sofa og sovende madrasser.

Tips & advarsler

  • Købe den tykkeste futon madras, som du har råd til maksimal komfort og holdbarhed. Seks-tommer madrasser er den mindste tykkelse du skal købe, men på en madras på mindst 9 inches tyk er bedst, hvis du vil sove på det hver aften.
  • Glem ikke dækslet til madras. Der er en række fremragende muligheder for enhver smag, fra tie-dye til høj kvalitet læder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com