Sådan køber du en gårdhave Chaise loungestol

August 29

Sådan køber du en gårdhave Chaise loungestol

Lavet i løbet af 1500-tallet i Europa, blev chaise loungestol--kaldet "longue" eller "lang stol" i Frankrig--indført i de Forenede Stater i 1830-erne, ifølge udendørs havemøbler. Gårdhave chaise lounge stole fås i træ, metal eller plast. For at købe en chaise loungestol til din terrasse, flere muligheder der findes. Du kan kontakte detailhandlere eller møbeldesignere eller købe online. Oprettelse af en liste af kriterier, stil, komfort og budget er et vigtigt skridt.

Instruktioner

•Vælg et materiale til din chaiselong. Træ giver en elegant udseende og tilbyder nogle holdbarhed. Caring nemlig en træ stol kræver konsekvent farvning for at beskytte træet og oliering for at beskytte finish. Metal stole arbejde med moderne indstillinger og tilbyde enkel rengøring overflader. Plastik stole er holdbare og upåvirket af uvejr. Vælg det relevante materiale til din situation ved at betragte mængden tid, der kræves for at opretholde vejrbestandighed og skønhed.

•Measure området. Brug et målebånd til at optage hele gårdhave-område. Derudover afspærre og måle det område, du forventer at placere chaiselong. Nedskriv dine mål, herunder de maksimale dimensioner hvor du planlægger at placere stolen. For eksempel, vil post 9 fod bred og 12 fod lang, for hele gårdhave og 6 fod bred og 5 fod lange for området, du placere chaiselong.

•Locate en forhandler eller møbler designer. Detailbutikker tilbyde masseproducerede produkter. Hvis du er interesseret i et unikt stykke, tale med en møbeldesigner. Besøg detailhandlere eller online-butikker, der specialiserer sig i udendørs møbler. Alternativt kan du kontakte den amerikanske samfund møbler designere for at finde en designer i dit område.

•Purchase en gårdhave chaiselong. Test liggestole, som opfylder dine kriterier. Kontroller, at du tester stole, der falder inden for dine mål. Behageligt tøj og sidde i hvert udvalg. Betale meget opmærksom på hvor godt hver stol understøtter din ramme. Stille spørgsmål om belægninger og pleje krav. Køb den chaise, der opfylder din stil, komfort og budget.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com