Sådan køber du en høj udgangen dobbelt brændstof rækkevidde

October 28

Da hjertet i hjemmet er køkkenet, ved du køkken område eller komfur, er den vigtigste appliance du kan købe. De fleste forbrugere konsultere en køkken designer eller køkken design konsulent når at få klar til at købe et high-end dobbelt brændstof rækkevidde.

Når du har en retning med hensyn til stil, vil du have en måde at finde ud af hvis du ønsker en rustfrit stål, eller emalje komfur. Her er spørgsmålene at stille og en skitse af ideer til at overveje når du køber denne smukke apparat, dobbelt brændstof køkken område.

Instruktioner

•Educate selv om forskellene mellem de høje ende intervaller.

Den gigantiske navne i høje ende køkken intervaller (f.eks. ulv og Viking) er de første apparater, som mange forbrugere vil overveje, fordi disse virksomheder har fantastiske reklamebureauer, at offentliggøre apparaterne i visse geografiske områder. Disse er begge store selskaber, der tilbyder vidunderlige produkter.

Men Viking og Wolf og ikke det eneste spil i byen. Der er spænder fra Frankrig, Italien og de gode ol ' USA, som er smukke, funktionelle, og vil forbedre din nydelse faktor samtidig øge værdien af dit hjem.

Men du skal være parat til at gøre din egen forskning, fordi populære forbruger rapportering agenturer normalt ikke giver omfattende anmeldelser på meget høje ende intervaller.

Heldigvis næsten alle virksomheder tilbyder brochurer på linje. Du kan bladre i brochurerne, ringe til kunden services centre, stille spørgsmål. Der er normalt design centre i de fleste større byer, hvor du kan se apparatet i person. Der, kan du sammenligning shop. Men dette er kun begyndelsen.

•Decide hvad dit budget er.

Når det kommer til at høje ende intervaller, der er faktisk en mid-range prispunkt, og at prispunkt er omkring $7.000-$8, 000. For denne pris, er der en masse muligheder, fra Wolf og Viking, men også Bertazzoli, fem stjernede og La Cornufe.

Super-luksus områder, såsom håndlavede franske serier (eksempelvis La Cornue) koster meget mere end det, og er Rolls Royces af køkkener, med funktioner som flammen slagtekyllinger og franske plader, ofte ikke overkommelig for mindre end $20.000 og ovenfor.

•Lære sproget i intervaller.

Du bliver nødt til at lære om dobbelt brændstof, hvor toppen af rækken er gas, og ovnene er elektrisk. Grunden til at de fleste mennesker vælger dobbelt brændstof skyldes gas er bedst til sviende og giver kokken bedre kontrol på komfuret, men El tilbyder mere præcise temperaturer til bagning.

Du bliver nødt til at undersøge og beslutte, om du foretrækker lukkede eller åbne brændere.

Du tørster multipurpose funktion i form af ovne, der tilbyder konvektion eller konventionelle ovne, super-hot 17.000 BTU brændere, plus en lille lille flamme for smeltende chokolade? Det er et sprog, du har brug for at forstå før du vælger det apparat, du vil bruge og sandsynligvis nyder i mindst tyve år.

•Når det kommer til køkken intervaller, skønhed er mere end skin deep.

Selv om mange dobbelt brændstof intervaller i de lavere prisklasse er god arbejdsheste og gøre grundlæggende hjem cook's job, når du betaler mere, du får meget mere. For eksempel, på den lave vifte af et stort budget køkken stativer en Electrolux selvrensende område åbner til en kobolt blå interiør med at glide problemfrit hver gang. For et par tusinde dollars mere, jer kunne opt nemlig en fransk emalje vifte i en farve efter eget valg, med dobbelt multifunktions ovne og interiør, der kommer helt fra hinanden og Rens i vasken eller opvaskemaskine.

Tips & advarsler

  • Besøg design center
  • Call appliance reparation centre for apparatet efter eget valg at få virksomhedens ideer om pålidelighed
  • forhøre sig om "hvide handsker" service og hvad det betyder for høje ende køkken appliance køber

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com