Sådan køber du en højeffektiv Top-Loading skive

January 8

Uanset hvem vi er, eller hvordan vi lever, vi alle nødt til at gøre det: vasketøjet. Når du er klar til at købe din næste skive, overveje at gå med en højeffektiv foroven model. Hvis du følger nogle få trin, bør du kunne træffe det rigtige valg til dine behov.

Instruktioner

•Indstil hvilke funktioner opfylder behovene i din husstand. Tromlen størrelse fortæller dig, hvor meget Tøjvask vil du være i stand til at passe i maskinen på én gang. En højere RPM angiver at tøj komme ud tørrere men at maskinen kan være mindre blid med sarte.

•Vælg en model med en roterende kurv eller vask plader i stedet for en traditionel omrører. Sådanne modeller er mere effektive, fordi de bruger mindre vand.

•Undersøg maskinen vand skik. Nogle maskiner bruge så lidt som 17 gallons af vand til en mindre belastning. Du kan også få en maskine med automatiske vandstanden indstillinger, så du aldrig bruger mere vand end du skal.

•Realize, der mest højeffektiv foroven maskiner har brug for en højeffektiv lav-lavtskummende vaskemiddel til at arbejde ordentligt. Et par modeller er specielt designet til at bruge traditionelle vaskemiddel. Selvom denne funktion kan koste mere, sparer det du udgifter og besværet med at finde en specialitet vaskemiddel.

•Indstil dit budget gennem afbalancere din investering med de besparelser, du får via din maskine 's lavere vand og strøm forbrug. Højeffektiv foroven maskiner kan være billigere end den front-loading form, men de kommer stadig til at koste mere end en traditionel skive. Dog kan de spare dig hundredvis af dollars om året i forhold til traditionelle maskiner.

Tips & advarsler

  • Hvis du opdager, at du vil mere maskine end du har råd, bede om at købe et gulv model. Du får en ny maskine til en reduceret pris.
  • Højeffektiv modeller er ofte større end traditionelle modeller, så hvis din vaskerum er lille, kan du skal shoppe rundt til at finde en skive, der vil passe.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com