Sådan køber du en ikke-skum madras Topper

June 8

Sådan køber du en ikke-skum madras Topper

Topmadrasser er en overkommelig mulighed for at beskytte en madras, gør det mere behageligt eller give nyt liv til en ældre madras. Non-skummadras toppers er lavet af uld, bomuld, silke, stof blandinger, ned eller andre fjer og syntetisk ned. Naturlige fibre er foretrukket af mange ikke-skum madras topper købere, er det vigtigt at vide, at nogle materialer, som fjer, og uld, kan forårsage irritation. Topmadrasser er tilgængelige på store detailhandlere, Møbelforretninger, specialbutikker og gennem online-handlende.

Instruktioner

•Tag tid til forskning typer af ikke-skummadras toppers. Bomuld og bomuld-blandinger er den mest økonomiske. Uld og silke er værdsat for sine åndbare egenskaber. Økologisk bomuld er foretrukket af dem der ønsker for at undgå kemikalier. Fjer, ned, og syntetiske ned (også kaldet "dundyner") er tykke, bløde og hyggelige, og kommer med den højeste pris.

•Hvis du har små børn eller kæledyr, der deler seng, overveje en tyndere topper, der passer i vaskemaskine, over en, der kun kan spot- eller rengøres. Hvis du har allergi, kigge efter en madras topper, der har allergivenlige egenskaber eller frastøder husstøvmider.

•Decide hvor tyk du din madras topper at være. De spænder typisk i tykkelse fra 2 inches til 6 inches. Dundyner kan være meget tykkere. Husk på, at alle stof og fjer topmadrasser komprimere med tid og bruge.

•Vælg madras topper's størrelse, såsom fuld, dronning og konge. Din topper bør være af samme størrelse som din madras for den bedste pasform.

•Decide hvor meget du ønsker at bruge. Priserne spænder fra ca $40 til over $900 for high-end ned toppers. Faktor i leveringsomkostninger, eller forsendelsesomkostninger, hvis du bestiller on-line.

•Shop for din madras topper i butik eller on-line; nogle lavet af bomuld eller bomuld-blanding tekstiler er nemme at finde i butikkerne. Økologisk bomuld, silke, uld, andre specielle fibre, ned, og fjer er vanskeligere at finde i butikkerne, men er tilgængelig fra online forhandlere.

Tips & advarsler

  • En madras topper kan gøre din monteret lagen for stram. Hvis det er tilfældet, ser for plader, der siger "dyb lomme" på emballagen.
  • En madras topper beskytter din madras, men topper kræver særlig pleje for en lang levetid. Ved pleje instruktioner, før du køber.
  • Bede om garantier og returnerer før du køber.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com