Sådan køber du en kaffemaskine

May 4

Køb kaffemaskine er ikke så simpelt som det plejede at være. Hvad der engang var en simpel kaffemaskine i midten af 1900-tallet kan nu være en eksotiske og dyre kaffemaskine. En enkel Formiddag kop java er blevet big business. Hvis du aldrig har købt kaffemaskine før, eller hvis du er nødt til at erstatte din gamle, er der ting at overveje, herunder nogle cool klokker og fløjter nu tilgængelig.

Instruktioner

•Indstil hvad størrelse kaffemaskine du har brug for. En regelmæssig full-size maskinen brygger otte til 12 kopper ad gangen. Hvis du ikke behøver så mange kopper kaffe hver gang, overveje de maskiner, der gør en til fire kopper eller endda en enkelt servering maskine. At vælge den rigtige størrelse vil spare dig penge i det lange løb.

•Consider hvilke andre funktioner, du ønsker. Kan du lide at vågne op til duften af frisk kaffe? Så vil du ønsker en programmerbar kaffemaskine. Nogle kaffemaskiner har en funktion til automatisk turn-off og nogle vil advare dig, når de skal rengøres. Ikke alene betyder dette bedre smagende kop kaffe, men det også holder maker kører effektivt. Nogle kaffemaskiner er udstyret med vandfiltre.

•Consider hvor meget plads du har i dit køkken. Full-size cappuccino og espressomaskiner kan indtager en betydelig plads på din counter. Hvis du har et lille køkken, vælge en rum-saver maskine. Disse modeller er designet til at blive monteret under et skab eller skab, frigøre bordplads.

•Vælg en slags karaffel. De fleste kaffemaskiner har et glas karaffel. Hvis du ønsker at holde kaffe friske længere, er termisk karaffel kaffemaskiner et godt valg. Efter kaffen brygges, skal kanden ikke sidde på en varmere, hvilket gør det nemt at tage til et andet værelse eller endda uden for. Der er endda sorter, at brygger en enkelt kop direkte ind i en rejse krus. Hvis du ikke kan lide hassle i en skør karaffel, er der flere mærker, der laver karaffel-mindre kaffemaskiner. Kaffe er brygget i en termisk isoleret beholder og er direkte hældes din kop.

•Look på de mere eksotiske maskiner. Der er espresso og cappuccino beslutningstagere og nogle skumme endda mælken. Nogle maskiner slibe af kaffebønner før brygning, mens andre Fordyb kaffe i varmt vand og derefter trykke på grunde til bunden, hvilket gør kaffe med lavere syre og mere robust smag. Hvis vintage er din kop te, kan du endda købe gamle gammeldags perkolatorer.

•Vælg mellem plast eller rustfrit stål kaffemaskiner. Den eneste reelle fordel ved plast er, at det er billigere. Plasthus kan bryde og pletter let. Rustfrit stål er dyrere, men disse maskiner holder længere og er lettere at vedligeholde.

•Decide uanset om du ønsker at købe lokalt, online eller via et katalog. Sammenlign priser på store kasse butikker, stormagasiner eller speciale køkken butikker. Hvis du beslutter at købe en maskine i en Special butik, finde ud af om den model du ønsker kræver, at du køber filtre der så godt. Du kan også købe kaffemaskiner online.

•Læs garanti for kaffemaskine og holde modtagelsen. Gemme alle emballeringsmaterialer og instruktionsbogen. Ikke blot vil du brug for disse bør kaffemaskinen være mangelfuld og du er nødt til at returnere det, men det vil også gøre det lettere at pakke, hvis du flytter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com