Sådan køber du en kødhakkemaskine

July 29

Slibning dit eget kød hjemme har flere fordele. Du ved præcist hvad der sker i hakket kød, kan du tilføje dine egne krydderier og hemmelige ingredienser, og du kan købe kød i løs vægt til at spare penge. Før du køber en kødhakkemaskine, overveje dine muligheder for at beslutte, hvilken type kan være bedst for dig.

Instruktioner

•Consider hvor ofte du vil bruge kødhakkemaskine. Hvis du ikke planlægger at bruge det på en regelmæssig basis, kan en lille, billig manuel slibemaskine, drives af et håndsving være det bedste valg.

•Indstil mængden af kød du planlægger at male på en enkelt indstilling. Jægere, for eksempel, foretrækker ofte en lille elektrisk kværn til at behandle kød fra kill taget i løbet af jagtsæsonen. Den lille elektrisk kværn er nemmere på arm end en manuel slibemaskine, men billigere end en stor elektrisk kværn.

•Pick størrelsen af vinkelsliberen baseret på hvor meget kød du planlægger at male på en regelmæssig basis. Både manuelle og elektriske kværne komme i store og små størrelser. Forskellen leveres i størrelsen af hopper for at tilføje kød, og diameteren af den tunnel, hvorigennem skruen tvinger kødet.

•Browse før du køber. Normalt kan du finde mindre dyre og mindre kværne i afsnittet køkken i nogle varehuse, mens du kan købe dyrere og mere robuste kværne i køkken levering butikker.

•Kontrollér online auktionssider før du køber. Du kan ofte finde en lejlighedskøb i forhold til regulære priser, der spænder fra omkring $25 for små modeller til mere end $200 for større virksomheder.

Tips & advarsler

  • Mens nogle Hvidevarer har en kværn vedhæftet fil, blandede anmeldelser på hvor godt sådanne indretninger arbejde og om de kan lægge for meget stress på motoren. Du kan foretrækker at købe en stand-alone grinder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com