Sådan køber du en nul energi hjem

May 18

Sådan køber du en nul energi hjem

For mange af os er vores største energi udgifter ikke fra vores biler, men vores hjem. Regningerne bliver betalt til forskellige steder hver måned, en gasselskab, electric selskab og varmen olieselskab, men overveje hvad det virkelig koster dig til opvarmning, køling, varmt vand, madlavning og elektrisk strøm.

Vi kunne vedtage det enkle liv, da boede i et telt ville begrænse vores energiforbrug til brænde og stearinlys. Tiltrækning af udendørs levende ville ikke bære forbi den første frost. Ville det ikke være vidunderligt at købe en bolig, der har en netto energiforbrug af nul? Det er nu inden for rækkevidde teknologisk. Faktisk er der en bevægelse i dette land at opbygge "nul energi hjem."

Instruktioner

Forpakket nye. Den bedste nul energi hjem er ikke eftermonteringer. De er udformet fra jorden op til Spar energi først. Som et eksempel, en følsom, vil nul energi arkitekt gøre hende bedst at indarbejde naturlig belysning i hele hjemmet til brug af elektrisk lys. Trinnene omfatter spænder fra orientere hjem til bedste fange solens sti gennem himlen til generøse brug af ovenlys. Ideelt, windows vil være skyggen af løvfældende træer, der vil holde varme i de varme måneder, og lade sollys fra efteråret igennem det tidlige forår.

•Kontroller, at hjemmet er godt isoleret. Det vil holde din bolig varmere om vinteren og køler om sommeren. Banebrydende isolering i dag er mere end ruller af glasfiber. Det omfatter strålende tag barrierer for at reflektere sollys, tætsluttende lukket kanalerne og lav e windows.

Hvad gør et vindue en god isolering? Lav-emissivity (lav e) belægninger er gennemsigtige lag af sølv eller tin oxider der tillader synligt lys at passere igennem, men afspejler infrarød varmestråling. De er designet til specifikke klima. I nord, er vinduerne udformet til at bevare varmen inde. I syd holdes varme udenfor, da der sommer afkøling spørgsmål mere end vinter varme.

•Sørg visse at dit hjem har energi star bedømt apparater hele. Disse maskiner udføre lige så godt som dem, der ikke er certificeret, men de skære din energioutput dramatisk

•Look på dit hjems varmt vandsituation. Traditionel varme vandtanke affald strålevarme. Vælg i stedet på efterspørgslen varmt vandvarmere. Din hele varmt vandsystem bør være godt isoleret. Selv i kolde klimaer kan sollys være ansat i en solar varmt vand varmesystem.

•Dit kølesystem skal reservere aircondition kun de mest ulidelig dage. I varme, tørre klimaer, kan fordampningsemissioner kølere (sump kølere) sænke interne temperaturer ved 10-15 grader. Fordi de fugte og klimaanlæg at fugte, kan ikke de bruges samtidig.

Du kan dog køre air conditioning på samme tid som loft fans. Hvis du indstiller din aircondition på 80 grader, kan vind chill effekt fra en ventilator i loftet sænke din opfattede temperatur til 72. Du kan naturligvis Kør loft fans af sig selv. De bruger kun 10 cent af energi en nat, langt billigere end klimaanlæg.

•En true nul energi hjem skal generere sin egen magt, enten gennem en solar solcellesystem eller vindkraft generation. Din nytte bør ansætte netto måling, således at den overskydende strøm du generere sælges tilbage til el-selskab på fuld sælge en detail sats. På gode måneder har du en energilov, som er nul.

•En nul energi hjem skal bruge bæredygtige genbrugt byggematerialer overalt. Du køber en af disse boliger, ikke blot for at spare penge, men at beskytte vores miljø. Jeg har set gulve lavet af bambus og køkken tællere lavet af genbrugsglas, der er så elegant som alle udskåret fra gamle vækst skove eller marmor.

•Hvis dit hjem er anerkendt som en nul energi hjem af US Department of Energy's National vedvarende energi Program, til navnet blot en attesterende organ, dit hjem vil være berettiget til yderligere finansiering gennem en energi effektive realkreditlån.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com