Sådan køber du en ny opvaskemaskine

June 16

Apparater rolle en central i fastlæggelsen af dit hjems værdi og bidrage til at lette dit arbejdsbelastning. Det er især tilfældet i køkkenet, hvor opvaskemaskiner og andre apparater, der får masser af brug. Hvis du ønsker at ombygge en hele køkkenet eller simpelthen nødt til at udskifte eller købe en ny opvaskemaskine, er der flere ting at overveje, herunder pris, størrelse og konfiguration af funktioner og design.

Instruktioner

Sådan køber du en ny opvaskemaskine

•Indstil den størrelse du har brug for. Opvaskemaskiner kommer i to standard størrelser: 24-tommer og 18-tommer. 24-tommer model er den standard størrelse for familier, mens en 18-tommer opvaskemaskine betragtes som en kompakt model.

•Vælg opvaskemaskine ønskede type: indbygget, bærbare eller counter top. Hvis du ejer dit hjem, er en indbygget opvaskemaskine sandsynligvis det bedste valg. Men hvis du lejer, en bærbar eller counter top opvaskemaskine kan være bedre, fordi du kunne tage det med dig, hvis du flytter.

•Indstil de funktioner, du ønsker. Nogle opvaskemaskiner kan programmeres til at operere på et senere tidspunkt. Nogle maskiner har et udvalg af vaske cykler, der kan håndtere alt fra skylning for tunge rengøring. Vælge de funktioner, der mesh med din livsstil.

•Vælg konfigurationen. Opvaskestativ systemer varierer afhængigt af model. Top stativer er større på nogle modeller, for eksempel, for at lette indlæsning.

•Look for energi-effektive modeller. Begrænsende vand og strøm brug vil spare dig penge på lang sigt og vil hjælpe miljøet. Check for rabatter, som lokale vand og strøm utilities kan tilbyde på energi-effektive maskiner.

Tips & advarsler

  • Udseendet kan være en faktor. Rustfrit stål er en populær stil lige nu, men Overvej, hvordan opvaskemaskinen vil passe ind i resten af dit køkken.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com