Sådan køber du en skærm dør

January 8

En skærm dør er en udvendig dør, der passer over de primære dør i en forstuen. De er en fantastisk måde at lade luften udenfor cirkulerer ind i dit hjem uden at lade i nogen bugs. Hvis du er interesseret i at købe en skærm dør, skal du følge trinnene her.

Instruktioner

•Think om hvor skærm dør vil være i dit hjem. Stil, farve og udseende af døren skal gå med resten af forstuen. Vælge en dør, der vil supplere det samlede udseendet af dit hjem.

•Decide hvilken type materiale du foretrækker. De fleste skærmen døre er lavet af metal, vinyl eller træ. Vinyl og metal døre er yderst slidstærk og let at rengøre, men nogle mennesker foretrækker udseendet af træ døre.

•Vælg en skærm dør stil. En fuld visning skærm dør består af en skærm på hele døren undtagen rammen. En anden stil opdeler skærmen, så der er øverste og nederste skærmtilstand paneler. Der er også skærmen døre med en øverste skærmpanel og en lavere metal eller glas panel.

•Tag hensyn vejret hvor du lever. Hvis det bliver ganske koldt i vintermånederne kan du investere i en dør, der fungerer som både en skærm dør og en storm døren. De afskærmede områder på disse døre har glaspaneler, som kan indsættes over de screenede dele når vejret bliver koldt. Glaspaneler vil reducere kladder og hjælpe med at holde varm luft inde i hjemmet.

•Kontrollér, at den skærm dør du vælger er installeret korrekt. Det bør bør forbindes til stel med hængsler og åbne og lukke gnidningsløst. Nogle døre har fjedre, der forhindrer dem i at smække lukket hurtigt, hvilket kan være en værdifuld funktion, hvis du har børn eller kæledyr.

•Consider at have en skærm dør skræddersyet til dit hjem. Dette er ofte en god mulighed, hvis du ikke kan finde en stil, som du kan lide.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com