Sådan køber du en Sofa: en Guide til at tage til butikken

March 3

Sådan køber du en Sofa: en Guide til at tage til butikken

Når du beslutter dig på farve og stil til din nye sofa, se under polstring for kvalitet og byggeri detaljer, der kan bestemme, hvor længe din sofa varer, hvordan komfortable det er og hvor nemt det er at rense. For et stykke af møbler, som du kan bruge en masse--i lang tid - få den bedste sofa du har råd til.

Instruktioner

•Measure før du køb. Ikke går shopping for en sofa uden første beslutter hvor du skal sætte det. Få et målebånd og måle pladsen. Hvis du allerede har en gammel sofa i stedet, beslutte, om det er den rigtige størrelse. Har du ingen sofa, prøv tape off en plads til den størrelse sofa du overvejer. Bruge lidt tid på omvandrende omkring båndet, som hvis en sofa var der. Hurtigt vil du vide, hvis sofaen er for stor til rummet.

•Mærk og kig rundt sofaen når du identificerer en model, der virker for dit hjem. Check for skarpe hjørner, der indikerer en mangel på polstring og klumpet puder fyldt med billige skum, der ikke modstå slid og ælde af en familie i stedet for foråret-støttede puder. Se bag på sofaen, hvis du ikke har planer om at sætte det mod en væg. Du ønsker ikke krusninger i materiale eller uovertruffen mønstre på bagsiden.

•Spørg om rammen af sofaen. Ovntørrede løvtræ er bedste. Kvalitet hårdttræ uden knob holder typisk pløkker, skruer, hæfteklammer og negle mere sikkert i længere tid. Tage sig tid til at løfte et hjørne af sofaen og tjek benene på sofaen. Hvis træet viser knob, er det af lavere kvalitet. Hvis benene er malet en mørk farve, så du ikke kan se kvaliteten af træ, kunne det tyde på producenten forsøger at skjule billige materialer. Undgå sofaer lavet med plastic kompositter, spånplade eller metal.

•Lift puder og tryk ned på fjedre. Hvis der er ingen fjedre, forlader kun stropper, denne sofa bag uanset den store pris. Denne sofa vil ikke holde op og du vil snart bruge flere penge til at erstatte det når stropperne bryde. Kig til jævnt fordelte fjedre, der har et fast tryk, når du trykker på dem. De bør ikke knirke eller larmer andre. Sofaer kan komme med formonterede coil enheder eller bugtet wire, der er hæftet eller naglet til sofa's ramme. Hånd-bundet bredbånd er den længste varig og mest komfortable

•Undersøg stoffet. Sørg for, at mønstre eller teksturer linje op i sømmene, og match fra pude til pude og front tilbage. Vælg stof, er pletbestandigt og holdbare. Kigge efter en UFAC tag. Det betyder, at stoffet er brandsikre, fordi det er blevet fremstillet efter standarder af Rådets polstrede møbler handling. Hvis en sofa med slipcover er dit valg, se på stof indhold at se hvis det er vaskbart. Test for at se hvor nemt det er at fjerne og udskifte coveret. Overveje livsstil, når du vælger lædersofaer - blød, høj kvalitet læder kan vise pletter, mens billigere, behandlede læder kan modstå tungt brug.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com