Sådan køber du en vaskemaskine på kredit

March 20

Vaskemaskiner kan koste en masse penge, og du måske ikke har midler til at købe apparatet direkte, især hvis din gamle model bare brød. Når dette sker, kan du forsøge at købe vaskemaskine på kredit. Der er nogle skridt til at huske på, hvis du beslutter at betale senere for vaskemaskine ved hjælp af et kreditkort.

Instruktioner

•Visit et apparat butik med et kredit-program. Selvom du kan bruge enhver type af kreditkort til at købe en vaskemaskine, kan en butik kortet tilbyder visse fordele. Nogle butikker, der tilbyder disse typer af programmer indeholder Sears og Home Depot.

•Applicer for store kreditkort når du foretager købet vaskemaskine. Nye kortindehavere godkendt til butikkens kredit program vil ofte blive tilbudt et procenttillæg af deres købspris. Butikker kan normalt underretter dig straks eller ej du er blevet godkendt til kredit, efter at du har givet dem dit navn, CPR-nummer og adresse.

•Review vilkår og betingelser for kredit program du bruger til at betale for vaskemaskinen. Som et eksempel, kan du blive tilbudt no-renter for en bestemt periode under programmet. Men i slutningen af tidsperioden, hvis du ikke har betalt tilbage det fulde beløb, den tilbage vil renterne til kortet.

•Kontrollér rettidige betalinger når du begynde at modtage kredit regningen for vaskemaskinen. Hvis du ikke betaler regningen, det kan påvirke dit kredit og indberettes til de store kreditoplysningsbureauer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com