Sådan køber du et glas Top elektriske rækkevidde

October 17

Det kan være en smerte at rengøre omkring elektriske spoler på en kogeplade. Ikke for at nævne hvordan grimme magasinerne få. På den anden side er et glas top elektrisk vifte en glat top og et stykke kage til at rense. Det eneste problem er der er så mange forskellige mærker, størrelser og stilarter at vælge fra forbrugerne er tilbage spekulerer bare hvilken komfur ville være bedst for deres hjem. Før du foretager en endelig beslutning, Følg disse trin for at finde et glas top elektrisk vifte, der er rigtige for dig.

Instruktioner

•Measure den tilgængelige plads i køkkenet. Den største fejltagelse, der kan gøres, når du køber nye apparater er ikke mål den tilgængelige plads. Pludselig virker ikke så tiltrækkende sidder midt på køkkengulvet uden et sted at passe denne smukke komfur, der koster flere hundrede dollars.

•Indstil typen af nødvendige funktioner. Glas top elektriske områder tilbyder en række forskellige funktioner, herunder ekstra brændere og brændere, der kan sættes tilstrækkeligt lavt til at simre eller smelte fødevarer. Ifølge den vifte Buying Guide på Lowes har nogle endda justerbare elementer. At finde de nøjagtige nødvendige, tage tid til at kigge på værdiskalaer online og se, hvilke funktioner ville være de mest nyttige funktioner.

•Vælg en velkendt mærke. Apparater er en stor køb. Sure, der kan være områder, der koster $200, men er det helt troværdig? Hvis rækken er en ukendt mærke, har du ingen måde at vide, om produktet er af høj kvalitet. Stick med mærker du kender og ved er troværdig.

•Sammenligning priser og butikker. Nogle butikker tilbyder stor dagligdags priser, mens andre tilbyder salg, der er bedre end disse daglige priser. Det er også vigtigt at sammenligne de tjenester, der i butikken tilbud. Nogle butikker tilbyder gratis træk-på-lager af din gamle rækkevidde, mens andre rentefri finansiering.

•Kontrollér garantien. Glas top elektriske intervaller kan ridse eller bryde. Det er vigtigt at vide, hvad garantien dækker og hvad den ikke dækker.

•Læs anmeldelser. Det er vigtigt at tjekke anmeldelser før du foretager nogen store køb. Med glas top elektriske intervaller er det vigtigt at vide, hvordan robust glasset er, hvis top er let ridset og hvis rækken kræver specielle rengøringsmidler. Endnu vigtigere, læse for at se, hvor godt produktet udfører. CNET anmeldelser og Consumer Reports begge tilbyder upartiske anmeldelser.

Tips & advarsler

  • Mørke-topped intervaller vil ikke plette så let.
  • Bare fordi et mærke er kendt betyder, at en bestemt model er af høj kvalitet.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com