Sådan køber du Flokati tæpper

October 26

Efter et par årtier med at blive forvist med deres billigere fætre. rulletobak tæpper, flokati tæpper er nu højden af mode. Ægte Flokati tæpper er lavet af uld fra Grækenland, New Zealand eller Australien, og tilføje en lys, sofistikeret nåde til dit værelse.

Instruktioner

Sådan køber du en Flokati tæppe

Dyrknings prisintervallet og stilarter af Flokati tæpper, der er tilgængelige for dig. Check priser på Møbelforretninger, på internettet og i catologues. En guide til hvor meget at bruge koster møbler på værelset. I din stue er en grundlæggende guide til at bruge omkring så meget på tæppet, som du har brugt på en polstret sofa.

•Decide på det look, du ønsker at bestemme størrelsen af dine tæpper. I en spisestue, Sørg for tæppe dækker området henhørende under bordet og stole med plads til at skubbe stolene tilbage langt nok til diners at komme op fra bordet. I stuen, kan møbler være slukket tæppe, tæppe, eller delvis på og slukker. Når nogle af møblerne er på, og nogle ud, det gør en mindre formel look. I soveværelset, bør tæppet omfatte plads under sengen og på begge sider, herunder ende tabeller og plads nok for dig at sætte dine fødder, når du får ud af sengen.

•Indstil den ønskede farve. De fleste ægte Flokati tæpper er den naturlige farve af fåreuld, lige fra et helt hvidt til en creme. Hvis du placerer tæpper på en eksisterende væg til væg-tæppe, sikre farven vil skille sig ud. Generelt, lysere hvid går med levende nuancer, og off-hvide gør bedst med jordfarver, selvom dette ikke er bestemt en hårde og hurtige reglen.

• Lad din livsstil bestemme dybden af bunken. Har du dyr, børn eller tung trafik vil du ønsker en lavere bunke, som du nemt kan støvsuge. Den længere bunke ser mere finurlig--ligesom fluffy skyer på gulvet-- men kræver en hel del mere pleje.

•Whenever du køber en ny tæppe, købe et tæppe pad, der er lidt mindre end dit tæppe. Dette kan ikke være nødvendigt, hvis du lægger det over væg til væg-gulvtæppe, men check hos din forhandler for at sikre.

Tips & advarsler

  • Hvis du indrette ofte, eller hvis du ønsker et farverigt tæppe, overveje en look-alike Flokati lavet af syntetiske fibre.
  • Folk er bekymrede for miljøet foretrækker uld eller bomuld til oliebaserede syntetiske produkter. Hvis du er bekymret for human behandling af de dyr, der opdrættes til produktion af rug, gøre nogle forskning for at finde virksomheder, som har Human politikker, der får klipning.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com