Sådan køber du garderobe skabe

December 28

En garderobe skab er et sted at opbevare tøj. Garderobe skabe kan være simple anliggender sammensat af et par hylder og et rack eller to. En garderobe skab kan også være en mere omfattende design med flere elementer og high-end woods. Hvis du tænker på at kan købe et skab mange overvejelser komme i spil. Disse faktorer omfatter størrelsen på det lagerområde, hvor du planlægger at sætte garderobe samt eventuelle yderligere møbler du har i dit værelse. Tænk på behov for andre mennesker, der vil bruge i skabet.

Instruktioner

•Sæt skabet i en bestemt plads. En garderobe skab kan passe mange steder i dit hjem. De fleste mennesker holde dem i deres soveværelser. Men de kan findes i områder, som et vaskerum. Et skab kan være en fritstående struktur løstliggende til nogen andre møbler på værelset. Skabet kan også være indbygget i en eksisterende rum for at spare ekstra gulvplads.

•Measure den plads, hvor du vil placere skabet. Garderobe closets kommer i mange forskellige størrelser og konfigurationer. Brug et målebånd til at måle rummets længde og bredde. Tage højde andre funktioner i rummet som et vindue, dør og damp rør. Give mindst en tomme mellem garderobeskabet og væggene på hver side af den. Sørg for at du har nok plads, således at de skabslåger kan nemt åbne. Overveje den plads, der er involveret samt hvornår skuffer i kabinet glide ud. Du vil tillade plads nok til at få adgang til alle tøj, at du uden opbevaring i skabet skuffer bump mod noget andet.

•Pick en slags skab materiale. En garderobe skab kan være lavet af træ, metal, plastic eller selv glas. Ideelt set det pågældende materiale skal blend godt med andre møbler på værelset. Hvis dit soveværelse er romantiske og feminine, vil en garderobe skab lavet af pink tonet træ supplere den indretning. Hvis du har valgt en mere moderne udsmykning ordningen, kigge efter garderobe skabe lavet af messing og glas. Mange toiletter optage flere materialer i design.

•Think om funktionen af skabet. Nogle toiletter har et par rum og thats it. Andre kan have indviklede mønstre, der holder alt fra et slips indsamling til ballroom kjoler. Mange virksomheder vil arbejde med at oprette en brugerdefineret design, der passer til din nøjagtige specifikationer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com