Sådan køber du gårdhave afdugningsanordninger til forruder

November 25

Patio afdugningsanordninger til forruder kan holde terrasser cool i varme sommermåneder. Hænge disse enheder fra toppen af din terrasse og tåge fine dråber af vand i luften. Patio afdugningsanordninger til forruder er stor i tørre, varme klimaer som dele af Californien. Hvis du ønsker at købe gårdhave afdugningsanordninger til forruder til din udendørs opholdsarealer, er der nogle ting at huske.

Instruktioner

•Purchase en gårdhave mister kit. Patio mister kits består af pres slanger, dyse tees, klemmer, dyser og en vandhane hook-up eller spidsende.

•Consider køber en højtryks tåge-system med en pumpe til valgfri køling. Pumpen øger vandtryk og producerer bittesmå dråber af vand. De super små dråber af vand køle områder mere effektivt. Husk at alle gårdhave afdugningsanordninger til forruder dryppe lidt. For at undgå at have dråber vand falder på dig, ikke sætte havemøbler direkte under afdugningsanordninger til forruder.

•Visit online forretninger som store Fogg og Aeromist eller besøge lokale hjem forbedring butikker, såsom Lowes og hjem Dept, købe gårdhave afdugningsanordninger til forruder (Se nedenstående ressourcer). Tale til salgspartnere for installation tips.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com