Sådan køber du hørfrø i Bulk

June 22

Sådan køber du hørfrø i Bulk

Hørfrø er en glimrende kilde til essentielle fedtsyrer og er konsekvent rost som en top helsekost. Du kan ikke realisere alle de sundhedsmæssige fordele af spise hørfrø. Hør er en glimrende kilde til protein, opløselige fiber, vitaminer B-1, B-2, C og E, caroten og lignin, en phytonutrient, kendt for sine potentielle anti-cancer egenskaber. Hvis du er klar til at skifte til en sundere kost, er købe hørfrø i bulk en glimrende første skridt.

Instruktioner

•Decide hvor du vil gemme din hørfrø før du køber det i bulk. Hør frø skal opbevares ved stuetemperatur. For at holde det frisk for den længst mulige tid, jorden frisk hørfrø efter behov og opbevar ubrugt jord hør frø i en lufttæt beholder. Du kan holde det i køleskabet i et par dage eller i fryseren til op til en måned. Hør frø, der ikke er endnu jorden bør opbevares på et køligt, tørt sted hvor der ikke er en masse af lys.

•Brug alle hørfrø, som du køber i løs vægt. Når gemt korrekt, hørfrø kan vare op til et år, og det anbefalede beløb for én person er ca 20 pounds. Den anbefalede mængde af jord hør frø at spise dagligt er ca 3 spsk.

•Find potentielle steder, hvor du kan købe hørfrø i bulk. Dette omfatter din lokale købmand og helsekost butikker, såvel som online detailhandlere, som Great Plains hør frø, Mountain Rose urter og Stevens Family Farm.

•Sammenligning priserne, der tilbydes på hver forhandler, der sælger hørfrø i bulk. Sørg for at kontakte detailhandlerne, og stille eventuelle spørgsmål du måtte have. Glem ikke at faktor i forsendelsesomkostninger for online forhandlere, samt hvordan de skib den hørfrø til dig. Den hørfrø bør sendes i lignende betingelser, hvor du vil gemme det derhjemme: i et køligt, tørt sted hvor der ikke er en masse af lys.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com