Sådan køber du i jorden Lawn sprinklere

March 1

Er nogle af sprinklere på computeren i jorden ikke du udfører op til requirments af jobbet? Alderdom, hårdt vand eller misbrug af mange former (Lad børnene bruge dem som kæmpe sprøjte kanoner) kan forkorte levetiden og skære ned på effektivitet. Lad os se på nogle udskiftning tips.

Instruktioner

•Look på vedligeholdelse problemer først. Problemet kan være correctable og spare dig penge, hvis det correctable. (Se: fastholde en i-jorden Sprinkler System)

•Prøv og ophold med mærke af sprinklere, der fulgte med dit system. De er designet til at arbejde mest effektivt med dine andre komponenter. Det andet valg ville være et mærke, som er klart forenelig med dine krav til systemer.

•Husk at levetiden for nogen af de store mærker, der blev installeret af en entreprenør måske være længere end de lignende modeller fra din lokale græsplæne og Havecenter. Lawn care specialist installeret sprinklere hoveder måske en smule dyrere, men har stærkere, længere varig dele til at hjælpe dem med at opfylde garantien lover de gør. Hvis poosible check til at købe fra en entreprenør som det kunne spare dig tid og penge i det lange løb.

•Fjern gamle sprinkler hovedet og tage det med dig for at købe en erstatning. Mest simpelthen skrue ud af levering røret under den. Dette vil sikre, at den nye er en eksakt match så vidt mærke eller nogen specialiserede stråletyper, der passer til det område, der bliver vandes.

•Kontrollér til at foretage justeringer i din Sprinklere på dette tidspunkt. Hvis gamle en vanding områder, der ikke har brug for det (ligesom kørsel-vejen eller fortovet), se på at få en speciel spray mønster hoved. De kommer i modeller, der dækker 90 grader eller 180 graders staionary eller roterende service mønstre.

•Sørg for, at sprinklere er stram, når erstattet, men at det matcher den gamle niveau af højde i forhold til jordoverfladen. En lavere eller højere stilling vil ændre området bliver vandes.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com