Sådan køber du modellen hjem

March 29

Når bygherrer opføre nye hjem udviklinger, er strukturer til at gå op blandt første model hjem. Disse er kunstfærdigt udformet og fuldt møblerede boliger, som potentielle købere kan se på at se, hvis de ønsker builder til at opbygge deres hjem. Når alle partier i en udvikling er solgt og boliger er bygget til disse delkontrakter, har bygherrer ikke længere behov for at vedstå model hjem, så de vil sælge dem så godt. Enkeltpersoner, der ønsker for at købe model hjem behøver kun at være på vagt.

Instruktioner

•IDENTIFY boligbyggeri hvor, du ønsker at leve. Sørg for at vælge kun boligkomplekser, der stadig bliver bygget ud eller hvor tomme boliger stadig bliver solgt af builder. Hvis du se reklamer for nye boliger i en udvikling i din lokale avis eller ved indgangen til udviklingen, efter al sandsynlighed er der usolgte modeller i denne udvikling.

•Visit modellen hjem for at indsnævre ned som dem du gerne bedst. Vurdere alt fra størrelse og placering af hjem til arkitektoniske særpræg og selv indretningen.

•Ansigt til værftets salg kontor for at bede om en prisliste. Find prisen for model hjem matchende dem du kan lide mest. Dette vil fortælle dig, hvor meget den pågældende type af hjem, uden alle de opgraderinger, sandsynligvis gjort til model hjem, vil koste.

•Spørg builder hvilke specifikke opgraderinger model hjem har, og hvor meget hver enkelte opgradering koster. Nogle bygherrer tilbyder hjælpsomt en liste over tilgængelige opgraderinger med den pris, som hvert opgraderingen tilføjer til prisen på den grundlæggende hjem. Mens model boliger typisk omfatter alle former for opgraderinger og er fuldt møbleret, anses disse hjem også "brugt" når de går til markedet, selv om ingen teknisk har boet i dem. Således, tage prisen givet til dig for den grundlæggende hjem i denne model, tilføje i prisen for alle opgraderinger og faktor i omkostningerne til møbler, når de overvejer, hvor meget det kan gå, men mindsker nogle penge fra din beregning for, at det ikke er en "nye" hjem.

•Spørg builder hvor mange enheder i udviklingen stadig resterende tom. Dette vil fortælle dig, hvor mange boliger nødt til at sælge før model hjem bliver tilgængelige for køb.

•Opkald builder med jævne mellemrum at spørge hvor mange boliger er forlod usolgte for den særlige model, du ønsker at købe. Når den sidste hjem er blevet solgt, vil builder enten sælge ud eller auktion model hjem. Ved at kalde ofte, kan du sørge for at være i kender.

•Spørg om model hjem vil blive solgt med alle opgraderinger og møbler. Mens dette er almindelig praksis, ønsker du at sikre, at der er ingen overraskelser.

•Kontrollér et tilbud på model hjemmet før nogen andre gør. Hvis bygherren overvejede at gå til auktion med hjem, kan han blot acceptere dit tilbud om at undgå sig besværet. For at komme med et tilbud byde pris, der vil blive accepteret i første omgang, før andre har mulighed for at sætte i højere bud, oplede sammenlignelige hjem i dette kvarter og finde ud af, hvor meget de solgte til, derefter på hjemmet i overensstemmelse hermed. Lav-Balling en bygherre på en model hjem kan resultere i du får overbyde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com