Sådan køber du modne indfødte australske planter

November 28

Sådan køber du modne indfødte australske planter

Indfødte australske planter varierer fra blomster til buske, vokser i en række forskellige miljøer i hele Australien. Køb modne planter er muligt gennem planteskoler, der hæve planter, indtil de modnes til salg. Du skal dog bemærke, at købe modne planter er dyrere end købe regelmæssig frø. Da planterne er modnet, kan du besøge lokale gartnerier der specialiserer sig i australske havebrug eller at sælge indfødte planter fra Australien.

Instruktioner

•Find typen anlæg, du ønsker at købe. Australske planter kan kræve særlig omsorg og miljøer at vokse og leve ordentligt. Forskning typen anlæg, du ønsker at købe for at forstå, hvis dit miljø er velegnet til anlægget. Ved at besøge gartneri hjemmesider, søge online plante biblioteker og offentlige websites, vil du forstå, hvilke planter egner sig til dit miljø og typen pleje de muligvis. Se ressourcer for at få flere oplysninger.

•Locate en børnehave i nærheden af dit område. Ved at besøge en online ressource, vil du kunne finde den nærmeste børnehave, der kan specialisere sig i australske havebrug eller sælge indfødte planter. For eksempel, sælge nogle planteskoler modne tusindfryd, bottlebrush, goodenias og emubush-type planter, der er hjemmehørende i Australien. Se ressourcer for at få flere oplysninger.

•Opkald en lokale planteskole. Før du beslutter dig til at besøge en børnehave, kalde dem for at finde den særlige type plante du ønsker. Give børnehave repræsentant med det nøjagtige navn på planten, så hun bedre kan servicere dig.

•Visit Gartneriet og købe planten. Med de researchede oplysninger, sikre, at du har de nødvendige miljø og udstyr til at opretholde planten. Hvis det er nødvendigt, gøre plads i din bil for at transportere anlægget. Hvis ingen lokale gartnerier inden for dit område sælge den plante du søger, kan du også besøge børnehave hjemmesider, der sælger anlægget.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com