Sådan køber du Pergo laminat gulve

May 26

Sådan køber du Pergo laminat gulve

I Nordamerika, kan du finde Pergo laminatgulve produkter "på førende hjem forbedring butikker og mere end 5.000 uafhængige speciale detailhandlere, & rdquo; Ifølge Pergo, Inc. hjemmeside. Laminatgulve koncept blev født i 1977 og Pergo navnet er blevet synonym med laminat gulve. Pergo tilbyder ca 164 gulvbelægning produkter, der spænder i finish og træsort. For at købe Pergo laminatgulve, skal du måle området, gennemgå installationskrav og besøg en butik for at undersøge hvert enkelt produkt tæt.

Instruktioner

•En komplet en undersøgelse af din plads. Forud for installationen, bestemmer hvilken type & mdash; beton, terrazzo og træ, for eksempel & mdash; i subflooring området har. Pergo anlæg har særlige krav, der kan påvirke dit køb. En konkret undergulv har specifikke fugt blokering og ekspansion overlapper kravene. Fjerne tæpper eller en sektion i en træ gulv (Pergo, der er flydende anlæg, og som kan kræve fjernelse af trægulve) til at bestemme, hvilken type af undergulv.

•Measure pladsen. Måle længden og bredden af rummet. Husk at Pergo laminatgulve kræver mindst en 1/4-inch plads til ekspansion (Se dit specifikke produkt for nøjagtige målinger).

•Locate en Pergo detail partner. Store detailhandlere såsom Home Depot og Lowe & rsquo; s tilbud Pergo laminatgulve. Besøg webstedet Pergo for at finde en forhandler. Indtast dit postnummer eller by i den & ldquo; Find en butik af Zip eller City & rdquo; tekstboksen og klik på søgeknappen.

•Visit butikken og vælg finish og træsort du foretrækker. Alternativt, du kan gennemgå korn og finish online; dog giver ser produkter i person det bedste resultat. Tale med en sælger til at diskutere dine præferencer. Anmode om oplysninger om liv, pleje og grundlæggende installationskrav af dit valg. Derudover spørge om specifikationer af garanti og afkast.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com