Sådan køber du plader til at passe en pude Top madras

February 1

Madrasser kommer i alle tykkelser og den tykkeste af flok--pude top madras--gennemsnit en dybde af 20 inches, forlader du ridse dit hoved hver nat, når din ark rulle op i hjørnerne. Det er svært men ikke umuligt at finde plader der passer pude top madrasser godt.

Instruktioner

Sådan køber du plader til at passe en pillowtop madras

•Measure dybde i din madras. Standard madrasser er normalt omkring 14 inches tyk, eller mindre. Madresser gennemsnitlig 20 inches men kan blive så dyb som 24 inches.

•Shop online. Finde plader i lokale butikker, der passer meget tykke madrasser er vanskeligt. QVC.com og Overstock.com ofte har monteret plader, der er udformet til tykke madrasser.

Forpakket stropper for din aktuelle ark hvis du ikke kan finde de rigtige plader, eller kan ikke råd til at købe flere ark. Sådan stropper, tilgængelige på steder som Bed, Bath & Beyond, kan være en god løsning, når traditionelle ark ikke vil arbejde. Eller prøv jersey ark, som kan strækkes lidt mere end poplin ark.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, hvis du har problemer med plader på et barns seng. Et ark, der ruller i natten kan kvæle et lille barn.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com