Sådan køber du sikkerhedsdøre

February 4

Sådan køber du sikkerhedsdøre

Sikkerhedsdøre er blevet et meget mere populært valg for mange hjem. Mens mange traditionelle døre er lavet af træ, er sikkerhedsdøre normalt fremstillet af stål eller jern. Deres metal konstruktion, kombineret med deres tungere vægt gør dem mere kraft-resistente såvel som i det mindste delvist brandsikker. Nogle døre har en montering metal skærm facade, der giver yderligere beskyttelse fra uden for indtrængen.

Instruktioner

•Decide hvor du ønsker din dør til at gå. De fleste mennesker foretrækker det på hovedindgangen i huset, men hvis du har værdigenstande opbevares i et bestemt rum, kan du ønsker døren ind i det rum vil blive styrket.

•Brug et målebånd til at måle størrelsen af din dørkarmen. Du skal vide den nøjagtige størrelse af døren du nødt til at købe, før du kan faktisk købe en.

•Calculate hvor meget du ønsker at bruge på din dør. Dette vil være nyttigt, når de beslutter, typen af døren du ønsker og når du sammenligning shop mellem forhandlere.

•Decide hvilken type sikkerhed døren du ønsker at eje. Der er en række forskellige typer, herunder dobbelt døre og døre med vedlagte sikkerhed skærme, og de kan være lavet af forskellige materialer. Jern er et populært valg, selv om nogle mennesker, der foretrækker en lettere mulighed gå med forstærket træ eller glasfiber. Jern og stål er en stærk synlige afskrækkende, fordi folk kan se fra en afstand, at døren er forstærket men dørrammen skal muligvis være bygget specielt til det. For større budgetter, nogle går med bronze for deres kunstneriske udseende men bronze døre er meget dyre.

•Find sikkerhed døren forhandler. Generelle hjem forbedring butikker som Home Depot sælge ofte sikkerhedsdøre og der kan være specialbutikker i nærheden.

•Sammenligning priser mellem forhandlere for typen dør du. Eventuelle overskydende gebyrer såsom for døren ændring og levering at se hvilken forhandler tilbyder den bedste samlede pakke.

•Purchase døren. Du kan sandsynligvis få det leveret og installeret, hvis du skal eller kan du gøre det selv for at spare på omkostningerne.

Tips & advarsler

  • Sørg for din dørkarmen er solidt nok til at håndtere den ekstra vægt og hovedparten af en sikkerhedsdør før købe og installere en.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com