Sådan køber du skibscontainere

June 2

For virksomheder og enkeltpersoner udfordring af en betydelig mængde af lagerplads, er shipping containere et populært valg. Disse enheder er let tilgængelige, holdbar og alsidig. Ud over at blive udnyttet som lagerplads, omdannes disse store containere også til blomst og fyrværkeri stande, jagt krisecentre, guard skure og militær uddannelse aids. De potentielle anvendelser for denne type af container er uendelig.

Instruktioner

Sådan køber du skibscontainere

•Decide hvilken størrelse, shipping container du ønsker.

Standard aluminium eller stål shipping containere, der anvendes i de Forenede Stater kommer i tre størrelser:

L x H x W

45' x 9' 6 "x 8" 6"

48' x 9' 6 "x 8" 6"

53' x 9' 6 "x 8" 6"

Ocean fragtcontainere er lavet af den højeste kvalitet stål og fås i følgende standard størrelser:

L x H x W

20' x 8' 6" x 8"

40' x 8' 6" x 8"

•Decide Hvad grade af skibscontainer til at købe.

Beskrivelser af skibscontainere omfatter:

One-tur/New: Dette beskriver en container fremstillet i Kina og afsendt til USA. Det er i "som-ny" tilstand.

Cargo-Worthy: Dette er en beholder, der ikke betragtes som "ny" men er certificeret til at levere lasten oversøiske.

Vind - og vandtæt: disse beholdere er strukturelt lyd og kan modstå vind og vand. Men de har ikke blevet inspiceret og godkendt.

Som det er: denne type af container kunne have lækager eller skader.

•Measure området, hvor beholderen vil være placeret. Området levering behov, minimum to gange længden af beholderen plus 10 fod i en lige linje. For eksempel, hvis du forventer en 20-fods container, skal du mindst 50 fod af plads.

•Tilvejebringelse et niveau område for objektbeholderen. Hvis området ikke er plan, døre på skibscontainer muligvis ikke fungere korrekt. For at gøre container niveau, har træklodser klar til at lægge under den. Levering føreren bør kunne hjælpe dig.

Sørg også for, at området afløb ordentligt, eller containeren kan synke.

Tips & advarsler

  • Mange virksomheder ændre shipping containere for at medtage brugerdefinerede maling, skydedøre, stikkontakter, varme eller air condition-enheder og mange flere muligheder. Hvis du har brug for disse typer af funktioner, eller endda en brugerdefineret størrelse, shoppe rundt finde hvad du har brug for. Ser for korrosion eller rust på døren sæler og windows af shipping containeren. Check for store buler. Sikre, at der er ingen dårlig lugt inde i containeren, der kan forurene uanset hvad du vil gemme. Sørg for dørene åbne og lukke ordentligt. Gå inde i containeren og kigge efter revner, udsætte dagslys. Også sikre, at enhver rust er baseret på overfladen.
  • Før du køber, skal du kontakte din lokale by eller amt office for at afgøre, om der er nogen ordinancer mod shipping containere i dit område.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com