Sådan køber du Whirlpool køleskab filtre

August 22

Hvis du har et Whirlpool køleskab med en vand og is dispenser i døren, kan det også have en indbygget vandfiltrering system. Hvis dette er tilfældet, skal filteret udskiftes fra tid til anden. For at holde filteret i dit Whirlpool køleskab frisk, kan du enten bestille udskiftning filtre når som helst du har brug for dem eller tilmelde dig i whirlpools automatiske udskiftning Program, hvorigennem du kan have filtre sendt til dig på en specifik tidsplan.

Instruktioner

•Find din køleskab modelnummer. På Whirlpool køleskabe, er antallet trykt på en etiket, der er fastgjort til toppen af en af de køleskab sidevægge.

•Starte din computers Web-browser og navigere til siden Whirlpool Filter Finder på webstedet for Whirlpool. Indtast dit modelnummer og klik på knappen "Go"; alle kompatible vandfiltre vises på en liste nederst på siden.

•Review alle de kompatible filtre og deres produkt indeholder oplysninger til at bestemme hvilken en bedst opfylder dine behov. Når du vælger et filter, bør du læse produktdetaljer for at kontrollere den ideelle erstatning cyklus for at filter stil, der vil enten være hvert kvartal eller hvert halve år. Klik på knappen "Add to Cart" ved siden af dette produkt. Du vil automatisk omdirigeret til kassen side.

•Decide om du vil vælge i Whirlpool automatisk udskiftning Program. Hvis du vælger i dette program, vil Whirlpool automatisk forny din filter bestilling hver tre eller seks måneder, som er op til dig at vælge. Whirlpool vil sende dig en e-mail to uger før din planlagte udskiftning så du kan kontrollere dine forsendelsesoplysninger og godkende afgifter. Hvis du gør det, vil de fakturere dig og sender din nye filtre straks. Hvis du beslutter dig for du ikke ønsker at deltage, ikke gør noget. Hvis du ønsker at deltage, skal du klikke på knappen "Sign Up" ved siden af dit filter i kassen, så viser din ønskede udskiftning cyklus i menuen træk nedad, der vises.

• Kontroller eller Rediger antallet af filtre i kassen side. Husk dog, at hvis du ændrer mængden til flere filtre og derefter tilmelde dig i programmet automatisk udskiftning, det samme orden for flere filtre vil blive afsendt på hver udskiftning cyklus.

•Klik på knappen "Begynder Checkout" derefter udfylde formularer, der følger. Du skal bruge din shipping navn og adresse og komplet betalingsoplysninger til at fuldføre processen. Din ordre er ikke komplet, indtil du modtager en e-mail-bekræftelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com