Sådan køber en Beer køleskab

February 6

Beer køleskab er en praktisk måde at opbevare ekstra øl uden fortrængning din regelmæssig køleskab. Også, nogle former for øl smager bedre hvis serveres kold, men is ikke kold. Hvis du har et køleskab, bruges udelukkende til øl, kan du justere temperaturstyring til den eksakte temperatur du foretrækker din slags øl at være. Der er mange stilarter af mini køleskabe, som er velegnede til øl. Nogle øl køleskabe har et glas fra giver et fuldt overblik over slags øl inde. Denne form for køleskab er typisk mere populære barer og restauranter end på den gennemsnitlige hjem, selvom glas front køleskabe er attraktivt (og små glas front køleskabe kan sammenlignes i pris til de gennemsnitlige miniature køleskabe). Mere populær i de fleste husholdninger er den simple mini køleskab. Fordelen ved at mini-køleskab er, at ingen kan se, hvad dit køleskab indeholder. Ulempen er, du ikke kunne se enten uden at åbne døren. Dette betyder, at du ikke måske mærke du kører faretruende lavt på øl--en meget dårlig situation. Når de beslutter, hvilken slags øl køleskab til at købe, udseende (glasdør eller ingen glasdør?), pris, størrelse og effektivitet er fire top ting at overveje omhyggeligt. En god øl køleskab er en vigtig investering for øl-elskere.

Instruktioner

•Decide størrelsen af beer køleskab du har brug for. For at gøre dette, afgøre, om hvor mange dåser eller flasker du gerne være i stand til at holde i øl køleskab. De fleste øl køleskabe er mindst 2 kubikfod eller større. 2-3 kubikfod køleskab kan rumme en masse øl, afhængigt af stilen.

•Indstil ca hvor meget du er villig til at betale for øl køleskab. For gennemsnitlige, dorm køleskabe, der er ikke en stor variation i pris fra mærke til mærke, men det gør ondt aldrig at shoppe lidt rundt.

•Kontrollér ud af hylderne til at se, hvis de er aftagelig for nem rengøring. Flytbare hylder er også en god feature at kigge efter, hvis du nogensinde ønsker at chill noget større end den gennemsnitlige flaske øl (en ekstra stor flaske af importerede øl, for eksempel).

•Find ud bare hvor koldt køleskab kan gå. Hvor koldt du det afhænger af din øl præference. Nogle former for øl smager bedst når de serveres så koldt som muligt. Andre øl er bedre bare kølet. Hvis du kan lide din øl rigtig koldt, Sørg for at dit nye køleskab er op til opgaven.

•Spørg at lytte til køleskabet tilsluttet. Nogle køre meget mere stille end andre. Hvis baggrundsstøjen generer dig, holde dette i tankerne.

•Spørg om nogen garantier. Du ønsker ikke at bringe beer køleskab hjem og har det stop i orden inden for en uge med ingen regres. Nye køleskabe har næsten altid en form for garanti. Læs med småt, men før du køber køleskabet.

Tips & advarsler

  • Mange små køleskabe kommer i hvid, som viser snavs meget nemt. Når det er muligt, vælge en anden farve.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com