Sådan køber en brugt vaskemaskine og tørretumbler

July 5

Grunde til at købe en brugt vaskemaskine og tørretumbler kan variere. Du kan være nødvendigt at opgradere til en anden farve eller stil vaskemaskine og tørretumbler, eller du kan simpelthen nødt til at købe nye apparater, når du flytter. Du kan finde brugte vaskemaskiner og tørretumblere i mange steder, som klassificeret annoncer eller brugt apparatet butikker, men du skal sørge for du får ikke kun hvad du vil, men hvad du har brug for.

Instruktioner

•Survey din vaskeri område. Afgøre, hvis du har brug for en side om side eller stablet vaskemaskine og tørretumbler. Måle dit space, også fordi kapaciteten i vaskemaskinen og tørretumbleren kan gøre en stor forskel i størrelse.

•Think om de funktioner, du ønsker i en brugt skive. Funktionerne varierer med forskellige mærker og modeller. Nogle har små gennem store belastning størrelsesindstillinger, permanent presse og delikat indstillinger. Overvej hvis ekstra skyl og en blød cykler er vigtige for dig. Nyere brugte apparater give ofte dig mere at vælge imellem, såsom energieffektivitet muligheder.

•Consider din tørretumbler strømkilde. Du kan ikke bruge en gas tørretumbler med elektrisk indstillinger og vice-versa. Du skal købe en brugt tørretumbler, der virker med dit hjem.

•Spørg om en garanti, når du køber fra en apparat butik. Apparatet butikker kan tilbyde garantier, selv på brugte vaskemaskiner og tørretumblere, som er en vigtig overvejelse, når de køber ældre modeller.

•Observe hvordan maskinerne virker, hvis det er muligt, når enkeltpersoner udbyde dem til salg. Ser for vand utætheder med vaskemaskine og varm luft lækager med tørretumbleren.

•Tag en lastbil og en ven med dig, hvis du planlægger at købe en vaskemaskine og tørretumbler uden nogen tilgængelige leveringsmuligheder.

Tips & advarsler

  • Hvis ledningen på din tørretumbler ikke har den samme forbindelse layout til stikket i dit hjem, kan du købe en anden med din konfiguration.
  • Skiver kan være off-balance på grund af forudgående tung belastning skik. Tørretumblere kan beskadige tøj med tårer ved at fange dem i bevægelige dele, der begynder at Rage på grund af dårlig behandling af maskinen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com