Sådan køber en sol-Panel til mit hjem

October 30

Sådan køber en sol-Panel til mit hjem

Der er mange forskellige systemer og apparater anvendelig til at varme dit hjem, herunder supplerende varmeanlæg. Du tror måske ikke at solenergi er tilgængelig for almindelige hjem, men med installationen af solpaneler, denne teknologi er tilgængelige for dig og din familie. Før du foretager en købsbeslutning til din solpaneler, er der flere vigtige faktorer, du skal huske på at sørge for din solpaneler at operere på optimal effektivitet.

Instruktioner

•Figure ud af hvordan du vil bruge din solpaneler. De typer, der er i øjeblikket tilgængelig for brug i almindelige hjem er dem, der opvarmes forskellige områder, som dem, det varme vand skal bruges i dit hjem, din swimmingpool eller luften i dit hjem via radiant gulv paneler, og dem, der giver energi til at drive apparater. Hvis du er interesseret i energi-udbyder modeller, skal du købe mere end blot paneler, men også udstyr såsom en inverter eller krystallinsk silicium-baseret modulsystem, at hjælpe konvertere solens energi til energi til dit hjem.

•Factor i dit klima. Du beslutter dig for hvilken type af solpaneler du vil og hvor du planlægger at bruge dem, opmærksom på, at deres præstationer vil blive påvirket af din klima. Koldere klimaer, der får mindre sol og har lange vintre vil ikke får så meget gavn fra solpaneler som områder tættere til ækvator, der får masser af solskin og har relativt korte vintre.

•Hold dit budget i tankerne som du shoppe for solpaneler. Du bør ikke købe en hjem varme eller energi system, at du ikke har råd til at betale for. Omkostningerne af solpaneler vil variere meget afhængigt af dine behov og placering. Brug den "sol og vind regnemaskine" beliggende i afsnittet ressource nedenfor til at få en generel ide om omkostningerne.

•Spørg om finansiering. Solpaneler generelt skal være installeret af professionelle entreprenører, som tilføjes omkostningerne; den virksomhed, du køber gennem kan dog åbne for finansieringsplaner. Dette vil tillade dig at foretage betalinger på din paneler med interesse indtil systemet er alle betalt for. Hvis du har brug for til at finansiere, kan du få overslag fra en række virksomheder at få det bedste finansiering vilkår, herunder rente og længde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com