Sådan køber plast tømmer

October 10

Plast tømmer tilbyder et holdbart alternativ til naturlig tømmer, især i miljøer, hvor udendørs materialer er svært at opretholde, såsom sumpede områder. Fordi det er glat-dukket og fås i farver, kan plast tømmer reducere byggeri og afsluttende arbejde. Plast tømmer behandler også bekymringer om miljømæssig bæredygtighed, fordi det er lavet af genvundet plast forbrugsgoder. Ikke alle plast tømmer er den samme, dog. At udforske kilde og livscyklus af plast tømmer sorter vil hjælpe dig med finde ret tømmer til dit job.

Plast tømmer kilder

Forskellige genanvendt plast anvendes til fremstilling af plast tømmer har forskellige miljøvirkninger. Institut for lokale Self Reliance sund bygning netværk satser polyethylen, der anvendes i high-density produkter som mælk kander og low-density elementer herunder plastposer, som gør den mindste miljøskader i sin fremstilling og levetid. Alle oliebaseret plast kræver betydelige kemiske handling under produktionen, men polyethylen dissipates par giftige kemikalier, når den er i brug. Benzen, et kendt kræftfremkaldende for mennesker, der bruges i fremstillingen af polystyren, bekendt som pakning "peanuts" og plast-skum kopper. Biprodukter af polystyren fremstilling og brug omfatter muligt kræftfremkaldende styren og 1,3 butadien. PVC plast eller PVC, er fremstillet af kræftfremkaldende vinylchlorid og siver ned toksiske phthalater og dioxin som det aldre.

Genbrug fortid og fremtid

Producenter kan beskrive plast tømmer som genanvendt, selv når mængden af opstille-forbruger plast er så lavt som 10 procent. Spørg om procentdelen af genvundet plast i det produkt du vælger; den laveste miljøpåvirkning, vælge plast tømmer med 30 procent til 50 procent genanvendt indholdet. Også finde ud af om tømmer indeholder en enkelt række eller flere sorter af plast. Blande plast med savsmuld, forbedrer træmel eller glasfiber styrke og holdbarhed, som kan forbedre performance men komplicere genanvendelse af alderen tømmer på grund af teknologiske problemer med adskiller dens komponenter.

Tømmer styrke

Selv om plast tømmer er ofte tungere end naturligt træ af samme størrelse, kan det vise større fleksibilitet end sammenlignelige træ tømmer. Når du bygger en flyvning af trapper, for eksempel, skal tømmer være stiv nok til at give en stabil fod. Skinnerne, der måtte være lænede på skal være stiv nok til at bære vægten. Afgøre, om du har brug for større dimensioner af plast tømmer til stabilitet eller bør erstatte strukturfondene-grade plast tømmer for dimensionelle tømmer. Andre faktorer, der påvirker plast tømmer er procentdelen af savsmuld og tilstedeværelsen af ultraviolet lys filtre. Plast tømmer med et højt indhold af træ eller uden UV-filtre er fading og vejrlig.

Størrelse og afstand

Mens plast tømmer dimensioner svarer med de af træ tømmer, skal du muligvis justere mængden af tømmer til forskellige resultater. Mens træ både udvider og sammentrækker sig over tid, udvider plast kun. Giver mulighed for ekspansion, foreslå dæk bygherrer afstand strøer tættere sammen med plastik end med træ at reducere overskydende fleksibilitet. Nøjagtig måling er afgørende, da selv tynde stykker af plast tømmer skal skæres med elværktøj; måling småfejl er sværere at rette når du arbejder med plast tømmer snarere end træ. Plast tømmer har ingen korn, hvilket gør det uimodtagelige til høvling eller slibning. Mens du kan være i stand til at korrigere en genvej i et stykke træ af sømning et plaster stykke ind i hullet, skal stykker af plast tømmer samles med skruer eller bolte for en sikker hold. Give for mulige fejl ved at bestille ekstra tømmer, når du planlægger dit projekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com