Sådan kompost Rendering slam

December 15

Rendering slam består af animalske væv affald. Dette affald er normalt indsamlet fra slagterier og forarbejdning fabrikker af fødevarer. Rendering slam omfatter animalske biprodukter; disse er dele af dyr, der ikke betragtes som egnet til konsum. Specialiserede destruktionsanstalter er blevet udviklet for at genanvende rendering affald fra slagterierne og fødevareforarbejdningsvirksomheder, der fremstiller foder til selskabsdyr; disse planter producerer også yderligere biprodukter, der ikke kan inkluderes i de færdige produkter og disse affald betragtes også rendering slam. Dog kan rendering slam komposteres til at producere gødning til brug på gårde. Selv om der er frygt for, at dette kan medføre spredning af patogener, vil korrekt kompostering af rendering slam resultere i komplet drabet på alle patogener i animalsk væv.

Instruktioner

•Kontrollér med miljøet Protection Agency (EPA) oplysninger om lovgivning og forordninger med hensyn til kompostering af animalsk væv i din tilstand. Disse er tilgængelige på EPAS hjemmeside. Følg retningslinjerne for at opnå godkendelse fra de lokale myndigheder til at engagere sig i kompostering rendering slam på din ejendom.

•Vælg en site for kompostering. Sikre, at det er en godt drænet område mindst 200 fod fra en vandkilde, dvs en boring, søen, floden eller ethvert andet hydrologiske område, der er følsomme over for nedsivning af organiske væv gennem jorden jorden.

•Lay høj carbon materiale til at danne en seng, der er 24 inches tyk. Sengen skal være bred nok til at give mindst to fødder af clearance fra kanten af rendering slam.

•Shovel rendering slam på midten af sengen. Sikre, at der er en to-fods afstand fra kanten af sengen for at forhindre overløb af slammet, mens kompostering foregår.

•Dæk rendering slam med en høj carbon materiale, såsom savsmuld eller gamle ensilage.

•Tilføj endnu et lag af rendering slam og dække det med et andet lag af høj carbon materiale. Gentag denne proces, indtil alle rendering slam er blevet sat i den kompostering bunke.

• Lad kompostering bunken sidde i fire til seks måneder. Kontrollere hvis affaldet har komposteres. Genbruge kompost i efterfølgende kompost bunker og som gødning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com