Sådan kompost trækul aske

October 25

Sådan kompost trækul aske

Trækul aske kan være tilføjet til din kompostbunke. Da det er alkalisk, det kan endda hjælpe balance pH i kompost jord i tilfælde, hvor jord eller kompost har partikler højt syreindhold, såsom citrus partikler eller egeløv. Tilføj aske sparsomt - bør det være en lille del af den samlede makeup af kompostbunke. Tillad aske til at bionedbrydes i flere måneder, og hvis anvendelsen af kompost nær planter, bruge en pH tester til at bestemme den resulterende jord er afbalanceret og ikke alt for basisk på grund af aske og trækul indhold.

Instruktioner

•Tilføj 1 kop af trækul aske til hver kvadratfod af kompost i din bunke, måling med en målestok for et groft skøn at sikre en passende mængde af aske, der er tilføjet til din bunke.

•Drej under trækul aske i kompost ved hjælp af en skovl. Mix og sprede aske jævnt i hele bunken.

•Tilføj andre kompostering materialer--brun og grøn spørgsmål såsom blade, jord, grene, og barken, og frugt og grøntsager - over en periode på flere uger indtil du opnår en bunke måling 3 fødder af 3 fødder. Denne størrelse giver mulighed for varme opbevaring nødvendige for kompostering at forekomme.

•Kontrollér temperatur på din kompost bunke og gøre det hver uge, ved hjælp af din skovl til at oprette beluftning. Temperaturen bør forblive mellem 130 og 160 grader Fahrenheit.

•Brug din kompost efter aske har fået lov til at bionedbrydes i flere måneder, og alle andre materialer har nedbrudt til en jord, der indeholder partikler for det meste mindre end størrelsen af et kvartal og er brun i farven.

Tips & advarsler

  • Æg fra parasitter og andre skadelige skadedyr er kendt for at overleve i kompost bunke temperaturer på 135 grader Fahrenheit eller lavere. Den sikreste temperatur til at dræbe skadedyr er 150 grader F.
  • Grill kul eller aske fra sådanne charcoals kan indeholde bindemidler, som selv efter at blive komposteret, kunne indeholde giftstoffer skadelige for planter. Når du er i tvivl, skal du kontakte din lokale county landbruget kommissær, som kan rådgive om sikkerheden ved kompostering din særlige mærke af trækul.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com