Sådan kompost valnød blade

September 20

Sådan kompost valnød blade

Valnød træer gør store nødder og behagelige steder at sidde på en varm dag, men generelt, nogen planter, der vokser omkring dem reagerer ikke godt. Dette er på grund af den juglone toksin produceret af træer og hele træet. I fortiden, mange anbefales ikke ved hjælp af valnød blade i kompost, men at tænkning har ændret sig i de seneste år, og du behøver ikke at bekymre dig om hvordan kompostering valnød blade kan påvirke dine planter længere.

Instruktioner

•Start en kompost bunke ved at skabe et lag af valnød blade, græs udklip, køkken scraps og andet organisk materiale omkring 6 inches dyb og mindst 3 fod i diameter. For en liste over hvad kompost, kigge på Guide til kompostering. Dække bunken med en 6-tomme lag kompost eller staldgødning. Suppleant disse lag med mere materiale, indtil bunken er 3 fod høj.

•Anvend en skovl til at vende din valnød blad kompost en gang om ugen i flere uger. Bringer materialet fra bunden til toppen, og bland det grundigt. Hold pottejorden fugtig. Hvis du samle det op med hånden, skal det føles som om du kan næsten presse en dråbe vand ud af det. Hvis det føles mere tør end, drys den med vand og drej det med skovl.

•Gem din kompost bunke duftende jordet. Hvis det udvikler sig en ubehagelig lugt, tilføje flere blade og græs udklip og drej det med skovl. Hvis du har andre problemer med bunken, kigge på listen fejlfinding på Guide til kompostering.

•Tillad valnød blad kompost til nedbrydes i fire til seks uger. Når det er klar til brug, bør kompost føle smuldrende og har en jordnær lugt til det. Juglone toksiner præsentere i valnød bladene når de er stadig på træ nedbrydes i en kompost efter fire til seks uger og ikke skader grøntsager længere.

Tips & advarsler

  • Brug ikke valnød blade, der ikke er fuldt færdige kompostering. Hvis du er i tvivl om hvorvidt bunken har afsluttet processen, skal du bruge nogle af kompost med nogle tomatstiklinger. Hvis de visner, har valnød bladene ikke helt nedbrydes til det punkt, at de er uskadelige.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com