Sådan konfigureres en Traverse stang

December 31

Sådan konfigureres en Traverse stang

Intet tilføjer skønhed til et hus som store vinduer. De giver fantastisk udsigt og masser af naturligt lys til værelser i dit hjem. Men, som nogle gange, når vinterkulden invaderer eller sommervarmen simmers, disse store vinduer skal dækkes for at bevare komfortabelt hus temperaturer. En traverse stang kan konfigureret og monteret for at støtte de tunge gardiner for disse vinduer.

Instruktioner

•Measure gardiner bredde. Lægge at Draperiet paneler, fladt på gulvet og side om side. Placer udgangen af målebåndet på den sidste læg af et panel. Træk tapen på tværs af panelerne til den sidste læg på andet panelet. Måle fra sidste Læg til sidste læg. Nedskrive denne figur, så trække 5 inches for overlappende sider i hver ende af vinduet.

•Measure for draperier højde næste. Tilføje 1 tommer til denne måling for gulvet clearance, når du markerer måling på væggen. Trække 3/8 til 1/2 tommer fra top måling og marker til øverste beslag skrue hul.

•Sæt hængende beslag til væg på både spidser og midten af vinduet. Opsøge væggen studs med en stud finder eller hammer, og montere disse beslag direkte ind i midten af knopperne. Placer parenteserne nogenlunde lige langt fra hinanden. Vær sikker på at skrue trisse boliger og støtte klip at væggen i deres forborede huller.

•Sæt stang i parenteserne. Indsæt toppen af traverse stangen i den buet spids af støtte. Rulle det på plads, sagte men fast. Låse det på plads med en skruetrækker. Drej med uret på indersiden af en mindre rod sektion. Drej mod uret på ydersiden af et større rod afsnit.

•Center master dias på den to-vejs tegne stang. Træk ledningen mellem trisse hjul til at ændre ledningen til venstre side. Trække ledninger for at flytte de rigtige master til slutningen af stangen. Hold snore stramt og diasmaster venstre til venstre. Loop ledningen under den låsning forlængelse hen til afløse den venstre lærer afløse.

•Sæt ledningen spænding remskive. Montere den til gulv eller vinduet karmen direkte under ledningen åbning i stangen. Træk stilken, indtil hullet er synligt, og Indsæt et søm for at holde det på plads et øjeblik.

•Træk hele ledningen loop gennem åbningen i bunden af trisse boliger/cover. Trække sig ud sløje af ledningen ved at trække den højre knyttede ende. Retie knude, afbrød overskydende og fjerne neglen. Drej trisse hoved, hvis ledningen bliver snoet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com