Sådan kontrast neutrale med dristige farver

December 11

Hvis du søger at kontrast neutrale med dristige farver, har du en bred vifte af nuancer til at gennemføre. Dette er fordi neutrale naturligvis har lav hue indhold, og dermed de lægge et ikke-modstridende fundament for dristigere farver. Neutrale kommer i forskellige former. Hvid er en neutral; Det har ingen hue på alle. Brune af alle farver, form, grå og jorden er også neutrale. Bland dine fed nuancer afhængigt af din start neutral farve. Brug et farvehjul og farveprøver til at støtte dig i at kigge på mulighederne.

Instruktioner

•Match nogen fed farve med ren hvid. Du kan ikke gå galt. Hvid vil matche dine mest intense nuancer af enhver sort, om lilla, gul eller anden farve.

•Match næsten enhver fed hue med en off-white. De fleste off-hvide er baseret på tilsætning af en brun af nogle type, eller grå. Den væsentligste forskel er, om tilsætningsstoffet kan selektere varm eller kold. Matche varmere off-hvide, ligesom antik hvid, med varm fed farver som orange eller rød. Matche køligere off-hvide, som Kina hvid, med køligere fed nuancer ligesom blå.

•Contrast andre neutrale farver, der er lidt rigere i toner enten ved hjælp af et supplement (for stærkere virkning) eller en hue i neutral (for blødere kontrast). For eksempel, ville en dyb cork farve, med et lille grønt skær, tage en læbestift rød for stærk kontrast, og en grøn som selleri eller pine for en mindre intens kontrast.

•Match grå med noget. Som hvide har grå ingen hue indhold pr. definition. Grays kan gå nogen nuance i spektret. For en særlig effekt, så prøv fed metallic farver som bronze, guld eller sølv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com