Sådan kontraventil på Sump pumpen på opvaskemaskine

May 9

Sump pumpen på opvaskemaskine styrker ud af beskidt vand nær slutningen af en cyklus. Pumpen er knyttet til en enhed kaldet en solenid, der er kabelforbundet til kontrolelementet cyklus på apparatet. På et passende tidspunkt i cyklus aktiverer magnetventilen pumpe for at udvise opvaskevand. Hvis din opvaskemaskine ikke aflade korrekt og skærmbilledet filter inde ikke er tilstoppet, kan du prøve fejlfinding pumpe-ventil for at finde kilden til problemet.

Instruktioner

•Klippe fra elektricitet til opvaskemaskine på afbryderknappen.

•Tag skruer på kanten af den nederste plade eller gitter. Trække ned på den del at frigøre det fra apparatet. Der er afsat plade eller gitter. Nu kan du se sump pumpen nedenunder opvaskemaskine, typisk i nærheden af centrum. Ventilen på pumpen er tilsluttet afløbet slangen, som strækker sig gennem tælleren tættest til vasken VVS hvor slangen vandhaner i den største afløbsrør.

•Blot en gammel håndklæde under ventil til at kontrollere for lækage. Pat ventil med håndklæde, samt, at bestemme, hvis vand kan siver gennem revner og sprækker, der angiver indre skader med pumpe-ventil.

•Squeeze metal bandet omkring drain slangen hvor det tillægger pumpe-ventil, ved hjælp af tænger. Trække væk fra slangen og holde det over de foldede håndklæde at fange noget vand i linjen.

•Poke slutningen af skruetrækker forsigtigt i en stikkontakt på ventilen samt drain slangen til at kontrollere, om der er forhindringer. Fjernet nogen blokering og vedhæfte slange til ventilen, brug af tang til at klemme spændebånd. Hvis slange og ventil synes at være klar, skal du fortsætte fejlfindingen.

•Fjern de to ledninger fra magnetventilen knyttet til sump pumpen. Hver ledning trækker lige ud ved hjælp af den Y-formede stik på udgangen.

•Test magnetventil med et multimeter ringet til ohm indstilling. Hold hver test sonde mod terminaler på magnetventilen. Hvis visningen på multimeter gynger i rækken infinity, sump pumpen forsamlingen er brudt og skal udskiftes til opvaskemaskine til afløb korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com