Sådan kontrol Spider mider med Sevin støv

August 23

Spider mider er bane af mange gartnere eksistens. En dag du kan stirre på et frodigt, smukt eksemplar, og 24 timer senere kunne du finde anlægget indhyllet i spider mite webs. Spider mider trives i varme tørre klimaer og kan decimere en afgrøde i dage. Hvis din have har dem, så du har en mighty kamp forude, og det vil ikke være behageligt. Du kan tage hjertet i bevidstheden om, at nogle nødhjælp til din spider mite dilemma er i form af carbaryl, som har navnet Sevin-5 støv. Anvende Sevin-5 støv, kun når du først bemærker insekter eller blad skader på dit anlæg.

Instruktioner

•Kontroller vejrforholdene er rolig og tør. Planter er behandlet med Sevin-5 støv er underlagt fytotoksicitet, og så betingelserne skal være tør. Fordi du vil bruge støv formuleringen af Sevin-5, skal betingelser ikke være blæsende.

•Tag på en pause maske eller vejrtrækning apparat, beskyttelse af øjne og husholdning latex eller gummi handsker. Sikre en korrekt pasform til at vogte toksiske påvirkning.

•Applicer Sevin-5 støv ved hjælp af produktets inkluderet shaker dunk. Let støv plantens blade med en tynd, selv film af Sevin-5 støv, arbejder baglæns i en kryds og tværs ansøgning mønster at minimere indførelsen af Sevin-5 til din hud og tøj.

•Gentag ansøgningsprocessen hver to uger indtil tre uger før høst eller maksimalt fem gange i løbet af afgrøden. Anvendelsen af Sevin-5 kan fremskynde spider mider reproduktive proces, nødvendiggør flere programmer til at sikre kontrol af spider mider.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com