Sådan kontrolleres din Essay for tegnsætning

October 14

Kontrollere din essay for tegnsætning er et af de sidste skridt vil du tage før du sender den. Tegnsætning er altid vigtig som i bedste fald, malplaceret tegnsætning overtræder nogle regler for formatering og i værste fald det gør dit essay næsten ulæselige. Indsætte et komma i det forkerte sted, for eksempel, kunne helt ændre tilsigtede betydningen af en sætning og forvirre de ideer, du forsøger at formidle med stykket.

Instruktioner

•Kopiér dit essay i et program som Microsoft Word eller Open Office. Disse programmer kontrollerer automatisk tekst for korrekt tegnsætning, split infinitives, brug af stemme og andre former for grammatik og sproglig stil regler. Selv hvis du ikke skriver dit essay, ved hjælp af et af disse programmer kan de stadig bruges til at kontrollere din essay for tegnsætning. Disse programmer vil også fortælle dig, hvornår eksisterende tegnsætning bruges forkert.

•Læs dit essay out loud. Læse teksten højt kan ikke kun fingerpeg dig i på forkert brug af tegnsætning men også tillade dig at høre dit essay og tjekke for linjer eller afsnit, der ikke er så effektiv som du ønsker dem til at være. Hvis en sætning der mangler et komma, for eksempel, vil det lyde akavet når læser højt.

•Læs over de grundlæggende regler for tegnsætning på websteder som YourDictionary.com eller GrammarBook.com for at sikre du har en gyldig forståelse af de tilknyttede regler. Selv hvis du tror, du er klar over alle eksisterende grammatikregler, læse over disse steder uanset at kontrollere denne kendsgerning. Med viden du indhente fra disse websteder, gå tilbage og genlæste dit essay og kontrollere, om der mangler tegnsætning, forkert tegnsætning, malplaceret kommaer og tankestreger.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com