Sådan kontrolleres en elektrisk Motor, hvis det er dårligt

March 24

De fleste elektriske motorer, uanset om AC eller DC, mislykkes efter tiden af grunde, der ikke kan elektriske i naturen. Motorer uden pensler og kommutatorer såsom AC (vekselstrøm) induktion motorer sidste den længste på grund af få bevægelige dele. AC og DC pensel-type motorer, som dem der bruges i støvsugere og elværktøj, producere høj effekt i korte perioder og stoppe med at arbejde når slidte pensler og kommutatorer give. Kontrollere enhver form for funktionssvigt motor følger en logisk progression af trin.

Instruktioner

•IDENTIFY type af motor og undersøge dens navneskilt oplysninger. Motor type bestemmer typerne af tests, du vil udføre fejlfinding af det.

•Tjek for mekaniske bindende eller beslaglagt lejer. Hvis du føler modstand eller høre raspende eller skrabe lyde når du dreje akslen i hånden, kan lejerne bæres eller beslaglagt. Hvis motoren har ærme lejer, kan du muligvis smøre ærme lejer med olie. Kigge efter olie indsættelse rør eller huller i nærheden af bærende holdere på hver ende af en ærme-bærende motor. Slidte kuglelejer har en karakteristisk tør rullende lyd og en lidt skurrende føler, når du forsøger at rotere akslen. De er normalt permanent og vil sandsynligvis skal udskiftes.

•Tjek for shorts mellem strømledninger og jorden. Vælg ohm modstand på flere meter og for området 30.000-ohm. Tryk på en bly til hver motor ledningen og den anden til den motor metalkabinet. Nogen værdi mindre end 0,2 mega ohm er en grund til at kassere motoren.

•Test for direkte shorts i motorens kraft viklinger i induktion (ikke-børste type) motorer. Holde multi-meter sæt for 30.000-ohm og røre en test fører til én terminal og den anden til en anden terminal. Hvert sæt af viklinger bør læse om den samme ohm værdi. Sammenligne tal til producentens test specifikation i service manualen, hvis en sådan er tilgængelig. Ellers vil du have tillid til, hvis viklinger alle læst om det samme, de fungerer korrekt. På pensel-type motorer, inspicere pensler for at sikre de er stadig brugbar. Generelt, børste længde skal være mindst to gange deres bredde eller erstatte dem. Tjek for shorts eller åbne armature viklinger ved at røre ved en test fører til én Kommutatoren (den rillede kobber sektion, der kontakter børsterne) fører segment og anden testen til en anden målgruppe. Undersøg hvert segment med hver anden målgruppe og søger enten åbne (infinity ohm) eller kortsluttet (zero-ohm) armature viklinger. Enten vil være grund til at kassere eller genopbygge motoren.

•Undersøg relæet og kontakter på relæ-start induktion motorer. Kontakter kan udstenede eller endog helt eroderet væk fra Buedannelse på grund af gentagne starter og stopper.

•Kontrollér starter kontrolboksen for kondensator-start motors hvor denne funktion er adskilt fra motoren sig selv og ingen funktionsfejl er indlysende med motor kroppen selv. Dette er tilfældet for motorer på deep-godt dykpumper hvor kondensator og starter relæet er placeret væk fra den submersed motor. Men disse komponenter er afgørende for den korrekte drift af motor og påkrævet. Starteren kasser bør sammenlignes med deres offentliggjorte specifikationer, som vises i deres tekniske manualer. Manualer er tilgængelige til de fleste motorer og starte kasser online.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com