Sådan kontrolleres en Ficus plante for slanger før at bringe det ind i huset

March 10

Sådan kontrolleres en Ficus plante for slanger før at bringe det ind i huset

Bringe din ficus planten indendørs, når vinteren nærmer sig--men først, skal du kontrollere anlæg til slanger. Slanger vises i ficus planter af mange grunde: skjule fra et rovdyr som din kat eller hund eller en nærliggende bird of prey; søger tilflugt fra våd jorden eller varme solskin; eller Leder du efter mad i nærområdet, omfatter små gnavere, padder og insekter. Let shoo slange væk uden at skade dig selv eller til dyret.

Instruktioner

•Træk på tunge læder arbejdshandsker. Selvom det er usandsynligt, du vil komme i direkte kontakt med en slange, er det altid smart at beskytte dig selv.

•Straddle toppen af anlægget ficus pot sikkert med tænderne af din haven rake og stå tilbage så langt som du kan. Træk pot mod dig langsomt, som du tilbage væk. Ideen er at få anlægget som langt fra nogen struktur eller anden forhindring som muligt. Dette vil tillade en skjult slange at undslippe uden at føle sig trængt og truet. Dette dyr virkelig kun ønsker at komme væk fra dig, og ønsker ikke at risikere en konfrontation, der potentielt kunne deadly til det.

•Jiggle håndtag af rake at ryste gryden trygt. Se nøje for hurtig udseendet af en forskrækket, bange slange.

•Smack siden af puljen hårdt med en kost en gang eller to gange. Rasle gennem løv rask med værktøjets børster.

•Walk væk, at holde øje med anlægget ficus. En skjult slange kan være alt for bange til at vove sig ind i din direkte vej. Positionere dig på en sådan måde, at du kan se planten for omkring en halv time, men hvor du vil være skjult fra væsen visning. Så snart det føles sikkert, vil slangen hurtigt gøre sin diskret flugt at undslippe den forstyrrelse, du har oprettet.

•Pick op dine nu-ledige ficus plante og tage det indendørs om vinteren.

Tips & advarsler

  • Hvis der er en slange i dit ficus anlæg, er det sandsynligvis den eneste. Disse er ekstremt ensom dyr, at socialisere med hinanden kun i løbet af foråret parringssæsonen.
  • Hvis du finder slange æg, prøv at slappe af. De eneste slanger i Nordamerika, der lægger æg er medlemmer af det harmløse ikke-giftige arter. Alle giftige slanger indfødte til dette kontinent bear levende unger.
  • Forsøg ikke at hjørne en flugt slange. Forsøg ikke at blokere dens vej, fælde det eller tage det op. Selv de mest tilbageholdende vilde dyr har tænder og vil bruge dem til at beskytte sig selv.
  • Lære regler i din region om indfødte slanger. Det er ulovligt at forulempe eller dræbe nogen oprindelige slanger i mange stater, og visse beskyttede arter i andre.
  • Hvis du vælger at dræbe en slange på din ejendom, Tillad ikke dine børn at være vidne til loven. Unge er meget tilbøjelige til at efterligne dine handlinger, hvis de støder på et af dyrene. Omtrent er halvdelen af alle snakebites i USA påført mennesker forsøger at fange eller dræbe krybdyr.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com