Sådan kontrolleres en Ficus Whitefly

May 2

Fig whitefly (Singhiella simplex) også kendt som ficus whitefly, er et lille insekt relateret til bladlus og mealybugs. Ficus whitefly skader vært planten ved at suge saft ud af løv, forårsager dem til gul, visner og falder fra anlægget. Selv om skadedyr angreb oftest Ficus benjamina, vil den grædende fig dyrket som en stueplante eller haven prydplante i varme områder, det også angribe banyans og violin-blad figner. Det er en udfordring at styre.

Instruktioner

•Spray de angrebne indendørs ficus med insekticid sæbe eller olie spray, ifølge etiketten retninger. Være særlig opmærksom på undersiden af bladene. Du skal muligvis gentage anvendelse flere gange.

•Drench jord i bunden af den garden-vokset ficus med et insekticid, indeholdende et neonicotinoid stof, som vil kontrollere whitefly for fire til otte måneder.

•Brug Blandtegning sprays på udendørs træer som supplement til den jord, og gennembløde, ved hjælp af Avid, bestræbelse, afstand eller BotaniGard. Kræve din county kooperative Udvidelsesagenten insekticid anbefalinger for dit område.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com